Föreläsningen på Clarion Grand Helsingborg

På lördag så luftade jag mina vingar ned till Helsingborg att föreläsa på en bloggträff. 3 timmar av väldigt rak bilväg ned & 3 timmar hem. Var riktigt mör igår!
Vilken fantastiskt fin stad Helsingborg är måste jag säga! Redan fullt med folk på uteserveringarna!

Jag föreläste om Sociala medier med temat Tillsammans är vi starka! Gud vilken pepp och vilken respons jag fick. Blivit överöst med massa fina ord efter min föreläsning! Den flöt på och det kändes bra, trots att jag var lite nervös inför detta.
En rolig sak var att vår servitör sen frågade mig när jag skulle betala vad jag bloggade om, då sade jag att jag hade föreläst bland annat – AHA! Är det du! Vad roligt! Hon skulle skriva en c-uppsats om socila medier nu och sade att gud det skulle ju verkligen ha passat ifall du kom och föreläste för oss! Hon skulle ta examne nu men skulle ge mina uppgifter till sin lärare. Så kul!

Tävlade också ut vinster för bästa instagrambild med temat Tillsammans är vi starka. Där helt 2 olika bilder med text vann! Tror absolut att mitt budskap nådde fram under kvällen.

Tack till Thequeenie & EmmaMatildaa för att jag fick komma och alla härliga tjejer som ville lyssna på mig.
Lifeandkids, Angelica, SofieThufvesson, Emiraa, FrökenRödlök, Enaståendemamma, Madzan, Rebeccaraff, Zezze, Jasmine.
 
Fotografen Olivia var på plats och förevigade vår kväll.

 

36 thoughts on “Föreläsningen på Clarion Grand Helsingborg

 1. Tack för en härlig föreläsning! Vilken personlighet du har Linda! All din energi smittar av sig! Vem vill inte göra karriär och klättra uppåt efter att ha träffat dig!! Skönt att körningen gick bra! Hoppas vi ses igen! ?

 2. Tack för en fantastisk föreläsning ? du inspirera verkligen mig och jag hade kunnat lyssna på dig flera timmar till ?

 3. Så roligt med positiv respons på föreläsningen. Du som är en så fantastisk inspiratör lyssnar de flesta till. Grattis.

  Förstår att du var seg efter all bilkörning. Skönt att det är en ledig idag också.Så man kan ladda på batterierna lite extra.

  Kram på dig Linda

  /Kamilla

 4. Du är helt fantastisk och det var så härligt att äntligen få träffa dig 😀 Vi hade kunnat sitta i den lokalen flera timmar tillsammans med dig haha 😀 Jag hoppas vi ses snart igen, på ett eller annat sätt! 😉 😀

 5. Tack för man fick äran att vara med på din underbara föreläsning.
  Man fick upp ögonen på lite annat samt inspiritation o energi. Hoppas på ett återseende ?

 6. Härligt, kul att det gick så bra med föreläsningen!:D Förstår att du var mör efter den bilfärden fram och tillbaka!

  • Ja så peppad att föreläsa mer blev jag, hehe. Gud ja vilken pärs o köra så långt själv. Lättare ifall man haft ngn att prata med på vägen,hehe.

 7. så himla duktig och modig du är som föreläser. Dessutom verkar det vara ett mycket aktuellt ämne du pratar om, all creedit till dig <3

 8. Gillar konceptet, men är fortfarande lite skeptisk faktiskt för det gäller inte alla ändå oavsett detta med Tillsammans är vi starka utan lite klick är det ändå som alltid är med men andra inte.

  Härligt att nervositeten släppte o att det sen rullade på 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *