Första fotbollsträningen & livet i allmänhet

För Alfred var igår, var nästan 22 barn. Gud vad taggade dom var och vad roligt dom hade. Jag höll dock på att frysa häcken av mig då det ösregnade, hehe. Redan efteråt frågade Alfred när nästa träning var så det var ju ett gott tecken;)

Det går framåt med vår altan på baksidan och den 20:e får vi vårt Spabad levererat, så kul! Skall nog bjuda hem ett tjejgäng för lite spa:ande här & middag. Undrar om grabbarna i huset vill stanna kvar här då, hehe..
Kommer bild sen när allt är på plats!

Idag gjorde jag min sista Cellox 20 behandling (smärtfri permanent hårborttagning)Viktoriasalongen och jag är så nöjd! Får se ifall något kommer tillbaka efter sommaren, men förhoppningsvis inte! Bokade också in en tid för ansiktsbehandling.

Måste också tid hos frissan, behöver ERT tips vad skall jag göra?!

Tack Skoorel Photography för denna fina bilden

20 thoughts on “Första fotbollsträningen & livet i allmänhet

 1. Kul ned fotboll och han vart taggad! Det är nåt visst bör de börjar med lite fritidsaktiviteter?
  Spännande med permanent hårborttagning, det är jag nyfiken på, så vill du får du gärna berätta mer! Viktoriasalongen, ligger den i Uddevalla?
  Jag tror du skulle pass i lite mer blonda , breda slingor nu när sommaren kommer och man får mer färg och håret lite solblekt, så fräscht!
  Jag har precis bokat tid för klippning, mitt hår är så skadat att jag får vänta med hårfärg ett tag, tror jag.

  Kramar!

  • Ja gud han tyckte det var så kul. Han har gått i simskola också som var slut nu och så började fotbollen. Ja Viktoriasalongen ligger i Uddevalla, kika in via länken på deras hemsida. Det är dom enda i U-a som har Cellox 20, som skiljer sig mot vanlig IPL behandling. Ja skall nog faktiskt ljusa upp det lite mer och i kallare ton. Sugen på lite lätt pastellrosa i topparna,hihi. Åh ja men bara klippning gör ju så gott!Kika in här för att läsa mer http://hummingbird.blogg.se/2016/november/min-forsta-cellox-20-behandling.html

 2. Åh vad underbart med Spabad på altanen och det låter riktigt lyxigt. Jättefina bilder på dig! <3 Kramis

  • Ja det skall verkligen bli supernice, när allt är färdigt kommer det bilder 😉 Tack snälla du vad glad jag blir! Det är faktiskt en bild där jag står vänd mot en guldvägg därav uppdelningen, lite coolt;)Tips på vad jag skall göra med mitt hår?

 3. Vad kul att han vill spela fotboll, mina barn är inte alls sportintresserade 🙂

  Oj, svårt det där med frisyrer. Har själv inte vart hos frisören sen jag var gravid *Hihi* Gubben toppar mitt hår hemma istället.
  Men kul att fräscha till sig.
  Ljusa slingor kanske??

 4. Kul att sonen tyckte det var roligt med fotbollen. Ja fotboll är att frysa för föräldrar i alla hemska väder. Kikade i veckan på syster dottern som spelade fotbollsmatch. Det var svinkallt.

  Spännande med ert altanbygge.

  Sov Gott.

  Kramis Kamilla

 5. Vad härligt med ett spabad och så roligt att han gillade fotbollen. Alltid svårt att veta vad man ska göra med håret, men att ljusa upp lite inför sommar är ju aldrig fel 🙂

  • Ja det skall bli skönt helt klart 😉 Ja så roligt,alla barnen var så taggade verkligen! Jaaaa det blir nog att ljusa upp det lite till tror jag, men vill gärna ha den ombre jag har för gillar inte när man ser utväxten upptill hårbotten;) Så det lutar nog åt det ljusare hållet.

  • Hihi, kommer nog ljusa upp det lite till men behålla ombre varianten jag har.Tack snälla det är faktiskt en bild där jag står mot en guldvägg som speglar sig så att det ser ut som två bilder. Lite coolt 😉

 6. Du är så fin vännen 😀

  Svar: Riktigt skönt, nu kan man verkligen lägga exet och allt hans hittepå bakom sig 😀
  Nej det är riiiiktigt skrämmande! 🙁

 7. Härligt att fotbollsträningen vart så lyckad då, roligt med fritidsaktivitet!☺ Åh hemmaspa skulle jag inte tacka nej till…undra vad hyresvärden skulle säga om jag försökte installera ett på balkongen!?
  sv: Jaaa helt sjuk lång vecka har det varit, grymt skönt med helg nu!?

  • Ja hihi var så roligt att titta på trots kylan men förhoppningsvis så får vi bättre väder nu!Haha ja undrar vad han hade sagt ja, undrar vad grannarna hade sagt när balkonge hade brakat och at det rinner vatten ner hos dem *S* Den synen hade varit rolig att se! Ja gud ladda batterierna och sen på´t igen på måndag 😉 Väntar också på ditt mail;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *