Helgen: Spabad, Mini Cooper & altan

Igår morse var kranbilen här och lyfte spabadet på plats, tänk snart är det färdigt! När allt är klart så skall jag fota, visa bilder & göra en video så skall ni få er en rundtur ;)
Fredagen var helt underbart väder, satte mig på vår nya altan och bara njöt, med en kall Miller.

Lördagen: Fästman och hans kollega slet på med snickrandet, efter lunch så lämnade vi av Alfred hos han morfar för att sedan åka till Mini i Trollhättan för en provtur. Häftig bil helt klart, MEN knepiga detaljer i form av bågar runt knapparna störde mig ngt oerhört. En ful växelspak uppstickandes ur golvet som på gamla bilar. Inte så arbetad inredning alls. Annat med Mercan måste jag säga 😉 Jag har bestämt mig!
Tvätt & andra bestyr fixades också med såklart.

Söndagen: Upp med tuppen (eller ja fästman var upp med tuppen). Tvättade sin bil, trimmade slänten. Jag Alfred & hundarna tog oss en promenad. På med diskmaskin & tvätt. Lunch idag hos Alfreds farmor.
Svalget bränner, ögonen kliar, huden bränner. Vad tusan är det såhär att vara allergisk mot pollen!? Sjukt mycket pollen bilarna är alldeles gula! Allergitabletten hjälpte. Har aldrig varit allergisk :/
Båda våra äppleträd blommar så fint nu!

14 thoughts on “Helgen: Spabad, Mini Cooper & altan

  1. Härligt att du bestämt dig, kan tänka mig att du gjort rätt, förstår att du kan känna av pollen ska ju vara hemsk i år. Jag mår ju kasst,

  2. Usch vad jobbigt med allergi och härligt att spabadet är på plats… jag är född i Mölndal, när jag var 5 flyttade familjen till Lidköping, så där växte jag upp. Sen flyttade jag till Växjö för att plugga och efter det flyttade jag till Göteborg då jag ville bo där och sen flyttade jag till sambon i Kungsbacka. Men i Lidköping och Växjö bor mina närmsta vänner 🙂

  3. Låter som en helg med full fart, härligt att du bestämt dig nu då! Blir spännande att se bilderna från uteplatsen sen med SPA och hela kittet!:D

  4. Låter som en bra helg 🙂 Jag tror med jag har börjat reagera på pollen. Har dock aldrig reagerat innan :O

    SVar: Nejdå det var inget allvarligt som hände 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *