Jag blir så förbannad! Har folk ingen respekt?!

Har människor ingen som helst respekt överhuvudtaget!? Det är fruktansvärt hemskt det som hänt, det är i mina trakter. Jag vet precis vart det är och känner till dom. MEN sak samma!

Folk älskar tydligen att “spekulera” hej vilt i grupper på FB. Vet ni vem det är? Vart är det? Är han släppt?! Oftast närstående män som begår våldsbrott i hemmet…osv..osv. Folk blir ovänner i tråden och hoppar på varandra. Källkritik, Flasback. GUD alltså! 
Hallå!? Det är en ung tjej på 25-27 år som dött, men det verkar de flesta ha glömt vid detta laget!

FAN jag blir så jäkla arg, så ledsen. Jag kände att nu får det banne mig vara nog! Så jag skrev;
Kan inte alla bara försöka visa lite respekt till de anhörigas familjer. Tänk på att det faktiskt är någon som mist sin dotter, sitt barnbarn, sin fru, sin mamma, sin vän, sin kusin osv.
Har också ställt frågan vem som är admin i gruppen. Tycker att man med respekt för anhöriga skall plocka bort inlägget!

Efter mina ord så har det blivit tyst…sänder alla mina tankar till de anhöriga och hoppas att obduktionen snart visar orsaken. Vila i frid ♥♥♥

Jag är rädd, riktigt rädd för människorna i vårt samhälle, hur resonerar folk? Finns det ingen som helst medmänsklighet kvar. Har folk blivit så avtrubbade?! 

 

28 thoughts on “Jag blir så förbannad! Har folk ingen respekt?!

 1. Så hemskt! Att folk har mage att prata så som de gör. Jag kände tyvärr tjejen (gick i skolan tillsammans). Tragiskt och hemskt! ?

 2. Alltså jag får rysningar…
  Var finns medmänskligheten i vårt land???

  Beklagar sorgen till de nära och kära <3
  Vila i frid!

 3. Så bra att du skrev så, samt det är så dåligt när folk fortsätter efteråt, de tänker inte på de anhöriga, det hetsas så mycket efteråt att det tar mer skada

  • Ja, jag var bara tvungen att folk inte tänker längre än till deras näsa liksom! HUR resonerar man, jag menar anhöriga till kvinnan, vänner & andra som kände henne kan faktiskt finans i gruppen, och ja mycket riktigt som fanns som där och bad också alla att sluta! Nu skrivs det inget mer. Känns oerhört bra!

 4. Jag har också blivit rädd för människorna i vårt samhälle. Det är väldigt skrämmande för mig att Casper ska växa upp i en värld som denna..

  • Ja, jag tycker att det är rent sagt för jävligt som det har blivit alldeles för mycket droger & våld idag. Jag är ändå 34 år och på min tid så var det inte alls på detta sättet. Jag tycker det är fruktansvärt att våra barn skall behöva växa upp i detta samhället vi lever i idag,

 5. Sv: Äh sådant blir man aldrig för gammal för! Ha kul och gör exakt vad du vill , du lever bara en gång , kom i håg det!
  Åh så hemskt ,vila i frid<3

  • Ja det är så sorgligt detta. Jag var bara tvungen, innan det gick för långt. Fasiken att folk inte kan tänk sig för utan bara se till sitt egna intresse. Det stör mig!

 6. Så tragisk händelse, hoppas familjen får några svar efter obduktionen. Men ja, folk är i allmänhet respektlösa för både offer och familj vid sånna här tillfällen. Det verkar som att människor i allmänhet älskar att snacka skit och spekulera!:(

  • Ja det är fruktansvärt det som hänt, så sorgligt! Ja alltså jag kan faktiskt inte förstå det är ju ett helt sjukt beteende verkligen! Det är inte humant! Vad har hänt med folk! Det är ju faktiskt ngn som dött! Ja så är det folk är alldeles för intresserade av allt annat runt omkring verkar det som. Varför skall det spekuleras i dödsfall?!Respektlöst!

 7. Hemskt hur folk håller på! Räcker man kollar på Instagram och de föräldrar som sitter åtalade för mordet på deras 1 månaders dotter.. hemskt men folk som kommenterar är hemskare :/

 8. Håller helt med dig, en datorskärm eller en mobilskärm verkar filtrera bort 80% mänsklighet :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *