Robinson 2017, here I come!

Jag har gjort det förut och nu har jag gjort det igen 😉 Jag har sökt till Robinson 2017. Har jag det som krĂ€vs tro? Hade varit sĂ„ kul att komma med, men förmodar att jag Ă€r liiite för “normal” haha!

Men Ă€r ganska sĂ„ sĂ€ker pĂ„ att detta hade varit min grej. Älskar ju utmaningar att bita i och pressa mig sjĂ€lv, överbevisa mig sjĂ€lv. Jag Ă€r fruktansvĂ€rt tĂ€vlingsinriktad! MEN sjukt hajrĂ€dd, hehe. Även nĂ€r jag badar hĂ€r hemma, en liten fobi kan man sĂ€ga att jag har;)

Programmet spelas in augusti-september 2017 pÄ Fiji!

 

27 thoughts on “Robinson 2017, here I come!

    • Ja men gud det hoppas verkligen jag med! Men jag Ă€r nog lite för "normal" för det,hihi. Men du fĂ„r gĂ€rna hĂ„lla tummar & tĂ„r Ă€ndĂ„ 😉

  1. Sv: Ja I bland mÄste man göra det och dÄ mÄste man fÄ göra det! Hoppas du kommer med! SÄ roligt! DÄ ska jag verkligen kolla! <3

  2. Sv: Ja I bland mÄste man göra det och dÄ mÄste man fÄ göra det! Hoppas du kommer med! SÄ roligt! DÄ ska jag verkligen kolla! <3

  3. Svar: Jag har mina stunder 😉 Ja det skulle varit nĂ„got haha sĂ„ go du Ă€r 😀

    • Eller hur, vilken grej ifall jag hade kommit med,hehe. Tack det lĂ€r behövas för risken Ă€r nog inte sĂ„ stor att jag kommer med i Robinson;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *