Vad är ditt bästa grilltips?

Åh snart nalkas sommaren på riktigt och här har grillen varit framme ett tag. Finns inget som är så gott som grillat! Jag skulle nog inte klara mig en dag som vegetarian, hehe.

Min favorit är grillad karré i ngn god marinad eller glace tillsammans med en ljummen potatissallad som jag brukar göra av färskpotatis och massa färska kryddor samt creme fraiche mm. Klicka på länken för mitt recept. Gör nog aldrig riktigt samma varje gång heller. Kul och prova på olika och testa sig fram vilken som blir godast!

Sedan gillar jag också att grilla olika knyten. Dom ljuvliga kalla såserna skall vi inte prata om! Åhh en iskall Corona öl med lime i till detta, JA TACK! När kommer ni? Får bli invigning av vårt spabad och grill på det, så snart allt är färdigt 😉
Vad är ert bästa grilltips? Vad har ni för grill? Vi har en Weber gasol och är så nöjda!

UPDATE: Imorgon så skriver jag köpekontraktet på Mercedesen! Leverans den 7/6, dvs onsdag nästa vecka!

 

18 thoughts on “Vad är ditt bästa grilltips?

 1. Grillat är godast! Vi grillade foliepaket igår med röding, kokt potatis, lök, körsbärstomater, dill och citron. Det är helt klart bäst ?

 2. Älskar grillat och precis börjat bli bra på att grilla grönsaker. Lök, kål, tomater, paprika och annat gott. Men karré är nog bästa köttet att grilla och god sås är ju ett måste. Grillat sen januari men få enklare grejer nu med sommarn börjar det roliga

 3. Åh jag håller helt med dig jag skulle aldrig heller klara mig som vegetarian 😀 Jag älskar grillat för mycket!

  Jag grillar oftast karre jag också och föredrar att ha bara sallad och grillad majs till 🙂 Och om inte det så är det grillspett som gäller för mig 🙂

  Jag har en gammal hedelig kolgrill 😀

 4. Sv: Åh älskar grillat , men åh tack så mycket , fotboll är också kul att titta på! Hoppas du haft en toppen bra tisdag!<3

 5. Jag brukar inte grilla så har inga tips haha

  Svar:Ja men precis vännen 🙂 Nu har jag fått mitt schema 😉 Mailar dig imorgon när min hjärna inte är helt slut 🙂

 6. Älskar grillat kött som fått ligga länge i en god marinad! Till det har jag en god sallad och min goda röra gjord på turkisk yoghurt, riven vitlök, soltorkade tomater, fetaost och hackad basilika ?

  • Ja det är absolut det godaste jag vet! Åh det lät nästan som tzatziki fast utan gurka. Måste testa din variant!! Hela soltorkade tomater eller finhackar du ned?

 7. Själv funderar jag faktiskt på att bli vegetarian igen, det skulle vara kul 😀 men jag är sämst på att grilla, jag gillar äta pappas grillrätter 😉

  Åh, ja, mina elever är så coola!

 8. Älskar också att grilla. Har en gemensam takterrass på nya boendet med ett par klotgrillar så där ska hängas i sommar. Coleslaw och melon/fetaostsallad är gott till grillat…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *