Vad får er att gå igång?

MY god det finns mycket som jag går igång fullständigt på 😉 Hehe vad tänkte du på nu, undrar jag 😉
Det finns ju mycket man kan gå igång på olika sätt;)

Men jag går igång fullständigt på en riktigt bra låt, börjar jag dagen med det så är hela dagen toppen! (låtar typ Despacito & Subeme la Radio). Hehe. Ett rus av glädje, helt klart. Det behöver vi alla & lite sol på det, så är livet på topp!
Är man glad så smittar det av sig på andra, ler du mot någon okänd på gatan så lovar jag att du får ett leende tillbaka. Livet skall vara roligt & det skall flyta på, det gillas.

Jaha undrar ni, var det bara det? Ja det finns ju mycket annat som man kan gå igång på & självfallet så finns det många andra saker.
Så för att vara lite privat här. Händer faktiskt ytterst sällan. Så skall jag inte vara sämre än alla andra, då det verkar vara ett hett ämne just nu.

Vad gillar jag hos en partner? (Det är ingen lätt fråga).
Men jag gillar ödmjukhet & charm. Den där charmen som är något extra. Ja ni fattar. Glimten i ögat charmen.
Omtänksamhet & ärlighet är uppskattade faktorer.
Att man är lite rakt på, då jag kanske gärna vill vara det men håller tillbaka lite.
Att man kan ha bra samtal i vardagen om allt möjligt.
Allt det där lilla i vardagen som gör att man känner att man uppskattar varandras närvaro i livet, som får en att må sådär feelgood bra.

Nu till er! Vad faller ni för hos en partner? Vad får er att gå igång?

(Lägger upp denna underbara bilden på mig & Tanja, typiskt en sådär må bra bild som är från eventet på Pigalle). Tack till Studio Plåta som tagit bilderna. Underbart när det känns som att man alltid känt varandra trots att det var andra gången vi träffades! Vi är väldigt lika varandra & konstigt nog samma bakgrund i livets gälla gång. Tanja du är bäst, love you!

12 thoughts on “Vad får er att gå igång?

  1. Vilka härliga bilder! Charm är viktigt för mig med, glimten i ögat, ett stort hjärta, glädje till livet och såklart kollar man lite på utseendet med 🙂

  2. Intressant inlägg! 🙂
    Får fundera på den där frågan ett tag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *