Vilken är din favoritglass?

Åh satt ute & åt på lunchen idag och jisses så fort solen steker på så blir man ju så himla sugen på glass, haha. Hjärnan förknippar sol & värme med glass direkt 😉

Vilken är er favoritglass?
En god mjuklass är inte fel, men jag är svag för Twister, Nogger, Tip Top, Daim & dom där Mars glassarna!

Bilderna är glasslistan från 2016 samt årets!! Lite kul inne på Gb´s lista kan man spana in glasslistorna långt tillbaka, kul & se. Nostalgi!

20 thoughts on “Vilken är din favoritglass?

 1. Mjukglass med noisettesås, samt kulglass i våffla såklart. Men av sådana är det mandelmagnum, vit magnum, tiptop eller dajmstrut =D

 2. Svar: Åh så mysigt 😀 Jag vill gifta mig på en strand 😀
  Ja det tror jag med att du vet vem jag menar. Jag besöker gärna er någon någon, hade varit super kul och mysigt 😀

  • Ja Magnum glassarna är ju så himla goda, men ibland kan jag tycka at den tjocka chokladen osv blir tråkigt i längden. Eller jag tröttnar på att äta dem kanske för att det tar längre tid, hihi. Äsch jag vet inte men dom är absolut goda!

 3. Dajm är lätt min favorit! Hihi är inte så konstigt att du missat det, brukar inte skriva om plugg/jobb i bloggen. Jag är utbildad lärare så läser ju nu samhäll, geografi, historia och religion för att få behörighet att undervisa i samhällskunskap med 🙂

  • Ja dajm är så himla gott! Naw men dåså trodde jag varit slarvig på att läsa *S* Ah men kul. duktig du är! Samhällskunskap är ju så sjukt brett! Jag gick samhällsvetenskaplig linje med inriktning humanistiskt när jag gick i skolan för 100 år sedan,hehe.

 4. Svar: Åh ja vädret blir sååå mycket lättare när vädret är på topp haha 😀

  • Ja twister är ju så himla god!!!! Finns en minivariant på den, vi brukar köpa den på maxi i lite större förpackning. Alfred gillar dem! Har du smakat? Tror det är två olika smaker på dom med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *