5 saker jag inte gillar! Fredagspeppen som försvann

Jisses vad trött jag var idag efter jobbet idag, helt slut! Fredagspeppen den försvann helt,haha. Nu får det bli en bra film eller serie. Vad gör ni ikväll?
Kör en 5 saker jag inte gillar!

* Reklam på bloggar i form av banners och pop up reklam som kommer och stör läsningen. Detta har jag börjat tänka på mer nu när jag slipper reklam på min sida. Vad vill mina läsare ha? Inte störande reklam i alla fall.
* Copycats, dom som inte kan komma på en egen idé utan snor andras koncept.
* Just när man letar efter resor så är flygresorna sjukt dyra, gah!
* Säsongsavslutningar på serier, blir galen!
* Min dialekt, haha har enligt en kollega mycket bred Uddevalla dialekt. Typ mycket sch ljud [Oschlo].

5 saker jag inte gillar! Fredagspeppen som försvann

17 thoughts on “5 saker jag inte gillar! Fredagspeppen som försvann

 1. Flygbiljetterna är galet dyra nu! Min pojkvän skulle boka flyg till Edinburgh och det gick på nästan 3000 kronor, galet! Så mycket kan det ju kosta att flyga till New York om man bokar i bra tid!

  • Ja men det är ju helt galet, men som en vän sade till mig det är för att alla reser fortfarande nu och då kan dom också ta betalt! Gäller att boka när d är lågsäsong typ;)

 2. Dialekt är egenligen charmigt men minns när jag jag ny i Stockholm för typ 25 år sedan då skämdes jag ibland över min Småländska.

  Reklam som flippar och hoppar både hit och dit på bloggar är inte alls roligt.

  Härmapa är jag också ibland men det finns precis som du säger de bloggar som bara härmar….

  En billig flygresa till solen får gärna ramla ner i min brevlåda också.

  Ha det bäst Linda.
  Kramis Kamilla

  • Hihi, ja och de i samma stad säger att jag har bred dialekt liksom. Det har jag nog,mohaha! Men det gör inte så mycket.
   Jag hittade en flygresa till Pisa för 2000:- tur & retur. Inväntar lite till så kanske priserna sjunker!
   Ah menar egentligen inte bloggar som härmar utan copycats överlag. Men är helt med på vad du menar. Sålänge man länkar så är det ju ok ifall det är ngn lista eller så.

 3. Det där med att “sno” idéer och inte hänvisa till den man lånat idén av.. inte najs! GÄllande reklamen, google adblock!! Har du inte det`?

  • Hihi vad gullig du är!! Får liksom lite panik på säsongsavslutningar! Så skall de ju alltid sluta så jäkla spännande med!

 4. Men alltså ja, det här med att sno idéer, jag blir tokig! Jag ser dessutom alltför ofta folk som snor mina bilder och texter rakt av utan att referera tillbaka.Man bah, jaha ja, fin text du skrivit.. oj jag menade jag.

  • Nämen nej man får ju INTE sno rätt av både text och bilder. INTE ok!Så trist att det ens sker. Vad är det med folk?!

  • Ja, det är inte ok faktiskt. Jag försöker alltid att länka. Ibland glömmer jag varifrån jag hittade texten då blir det svårt visserligen!

 5. Pingback: 5 saker jag inte gillar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *