post

5 saker jag inte gillar!

Var ett tag sedan jag körde min lista nu, så jag tänker att jag fortsätter på denna även här i min nya blogg 🙂
5 saker jag inte gillar är tillbaka!
Vad tycker ni? Är den bra?

* Börjar uppriktigt sagt tröttna något fruktansvärt på märket Twistshake som är ÖVERALLT i mitt instagram flöde. Ni som marknadsför dem, för vilka pengar gör ni detta? Vet flertalet som endast får en flaska värd 89:- samt rabattkoder. Börja ta betalt för ert jobb. Blir ju så mycket roligare då.
* Nocco Caribbean håller också på att driva mig till vansinne som man också ser överallt i sociala medier. Får jag frågan ifall jag kommer köpa Nocco så är mitt svar nej, haha.
* “Sommargäster” (även kallat något annat) som tror dom äger allt i sin väg där dom vistas. Gah!
*  Alla bluffmail och de som vill att man skall köpa instagramföljare. Tack men nej tack!
*  Alla dessa följetåg, när skall dom sluta!? Tåget har liksom gått för längesedan. Missade ni det? Följa för att sedan sluta, nu får det vara nog.

5 saker jag inte gillar

47 thoughts on “5 saker jag inte gillar!

 1. Haha jag har inte hunnit irritera mig på varken Twistshake eller Noccoglassen än men skriver direkt under på de övriga punkterna!?
  sv: Haha misstänkte nästan att metal inte riktigt var din grej!?

  • Åh men lyllo dej att detta har undgått dig, det har tagit över hela mitt instagram flöde, blir galen snart,haha.
   Hihi ja det kanske är ganska uppenbart ja;)

  • Ja GUD det är exakt samma här. Aldrig smakat Nocco men en till anledning att inte göra det *S* Totalt övertagit mitt instagramflöde med, blir så jäkla trött.

  • Ja och det värsta med den marknadsföringen är att dom får betalt i 1 flaska, så jäkla dåligt av företaget. Men alla verkar ju hoppas på det där samarbetet, så dumt :/

 2. Oj vad trött jag är på twistshake med svarade faktiskt på deras mail att jag kan gå med på ett samarbete men då ska jag ha betalt och jag fick aldrig något svar! Och alla följetåg är jag med trött på… man följer de man vill helt enkelt! 🙂

  • Jamen exakt vet flertalet som har begärt betalning men inte heller fått ett svar eller att dom inte har möjlighet till det. Kollar man upp dem så ser man ju att företaget går bra, så det är ren jäkla bullshit från deras sida. Riktigt fult företag! Ja haha när skall följetågen få ett slut liskom!?

 3. Känner inte igen allt men den där twister är det evigt tjötande på, samt även följetåg, man får inga nya följare, de som är med där är inte intresserade av att besöka andra, inte på de där facebookgrupperna heller har jag märkt, de vill bara få sin blogg synlig

  • Ja börjar bli riktigt trött på det företaget nu faktiskt, vore så grymt ifall alla bara tackade nej till dem! Vad är det att få betalt i en flaska värde 89:- som man har råd att köpa själv liksom!? Nä helt riktigt egen personlig vinning är vad det handlar om. Jag brukar vara noga med att påtala att jag har Följare + appen så jag ser när ngn avföljer mig då gör jag detsamma tillbaka.

 4. Kan bara instämma på flera av dina punkter, följetågen var kul i början, men de som följer än efter det avföljer liks snabbt o då förlorar det sitt syfte . Twistshake är tröttsamma och ser jag ett till inlägg med dom på Insta spyr jag nästan.
  Sommargästerna är oxå ibland irritationsmoment här på ön där jag bor, de kör för fort på för små vägar, kurvor, vägrar gå till kanten när man ska köra förbi etc. Tröttsamt!

  • Jamen så är det ju. Vore så häftigt ifall alla bara slutade att samarbeta med Twistshake. Man skulle gå ut och promota det ett gäng 😉 Förstår inte hur folk kan ta ett samarbete för en flaska?!

 5. Jättekul att läsa! Jag tycker heller inte om bluff-mail – har dock aldrig stött på något om att man ska köpa Instagram-följare! Kram

 6. Håller med om Twistshake och brukar bli tvärtom när jag blir irriterad. Denna har jag dock testat till dottern som ratade den. Så eftersom man bara läser om hur perfekt den är så blir nån snopen när den inte funkar. Någon gång ska man väl gå på reklam också.

  Följetåg har varit roligt, men väljer noggrannare nu.

  • Åh precis så är det ju deras varumärke passar inte alla liksom!
   Ah börjar bli tröttsamt, allt dessa övertar ens flöde så trist så jag skall nu avfölja dem som håller på mest frekvent, så jag slipper se det i mitt flöde.

 7. Tycker dessa följetåg är ett intressant fenomen.. vad får man ut av det? När man får följare därifrån, läser de ens innehållet då? Så man kan tjäna något på det? Eller är det bara siffran som räknas..? Förstår dock varför punkten är med på din lista…

  • Det är ju liksom för att få mer följare på ett “ärligt” sätt. Men sedan avföljer ju många lika fort. Bra man har följare+ appen så man ser, då avföljer jag med. Så trist hela detta fenomenet.

 8. Haha! Skön du är, störtskön! Jag irriterar mig oxå på följartåg, jag är så obstinat så jag har enda sedan det startade vägrat åka något tåg 😉

  En annan sak som jag stör mig på är människor och/eller företag, som börjar följa och sedan avföljer efter några dagar. Vad är grejen, att man ska hitta deras konto?

  Kram på dig!

  • Hihi vad gullig du är 😉 Tack snälla. Ja, men gud asså jag blir fanimej helt tokig det har totalt övertagit mitt instaflöde, jag kräks lite.
   Ja precis exakt eller så fattar dom inte att de flesta har följare + appen så man ser att dom avföljer. Likadant här att de vill få fler följare. Deras sätt att göra det på.
   Hoppas allt är bra med er?

 9. Kan hålla med dig om allt på den listan fast jag har inte blivit drabbad av sommargäster direkt, får väl nästan räkna mig själv till dem istället 😉

  • Haha tack, roligt att mina inte gilla listor är uppskattade, peppar mig lite till att fortsätta med dem;)

 10. Pingback: 5 saker jag inte gillar! Fredagspeppen som försvann - Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *