post

AirBnb boende bokat i Thessaloniki!

När Maria jag och Tina började titta på hotell i Thessaloniki, så var alternativen inte så många. Då sade Tina att glöm inte att kolla AirBnb, och det är det smartaste jag gjort. Herregud, det finns ju fantastiska lägenheter att hyra till inga pengar alls!

För den fina lägenheten vi skall bo i så betalar vi 799:-/pers för 4 nätter! Så billigt! Samtidigt som man gynnar en privatperson istället för hotellkedjorna.
Detta är ju perfekt när man åker utomlands! Jag hade kunnat hyra ut vårt hus men endast ifall vi själva skulle vara iväg på resa.
Jag hade aldrig gjort det ifall vi var hemma. Hade känts jätte konstigt. Att hitta någon annanstans att bo bara för att man vill hyra ut sitt hus och tjäna lite pengar på det, nej tack. Jag kan förstå de familjer som har ont om pengar att detta kan vara ett alternativ.

Hade ni kunnat hyra ut ert boende medans ni själva var hemma?

Vårt AirBnb boende bokat i Thessaloniki! Hur gullig är inte denna lägenheten? Tänk er morgonkaffet på balkongen där!
Värden, lägenheten och läget har fått fantastiska omdömen. Jag har redan fått kontakt med våran värd, så himla hjälpsam. Eftersom vårt flyg landar 23.30 så tänkte jag att jag skriver till henne och frågar hur vi lättast gör med att checka in. Med en gång kom ett svar hur vi skulle göra.
Detta är verkligen inte sista gången jag bokar boende via AirBnb!

30 thoughts on “AirBnb boende bokat i Thessaloniki!

  • Ja det skall bli så kul med Grekland har varit där sål ite samt att denna stad ligger ju på topplistan över Europas städer, så varför inte! Åh Kroatien vill jag med till snart!

   Detsamma till dig, vi åker ju ungefär samtidigt;)

 1. Oj vilken svår fråga! Jag kan i alla fall säkert säga att jag hellre är hemma när jag hyr ut. Att ha någon i mitt hem.. när inte jag är där.. haha nej det skulle bara kännas fel.

  • Ja hehe, men man plockar ju bort allt personligt osv men ännu konstigare är ju när man hyr ut och man är hemmavid, men måste leta boende någon annanstanns, förstår mig faktiskt inte på det.

  • Ja så himla billigt boende så det är inte klokt!
   Ja så är det kanske för många, men här så skall man ju inte vara hemmavid liksom. Konstigt att hyra ut när man är hemma o inte bortrest. Då får man ju ta in på hotell eller nått. Fattar inte grejen.

 2. Härligt och visst finns det många fina boende men där går gränsen för mig att hyra ut men klart om vi har hjälp med att vakta och fixa när vi är borta en längre tid och den står tomt. När vi var i Thailand 3 mån så bodde Måns syster där men annars skulle vi inte hyra ut hur som helst men via AirBnb verkar vara välorganiserad så varför inte, kanske nångång i framtiden.

  • Ja utomlands är det ju toppen att kolla med Airbnb, men att hyra ut när man själv är hemma är ju weird asså. Ok om man är bortrest en längre period till någon vän eller ngn annan man känner. Det hade känts bra! Ja Airbnb är sjukt organiserat och seriöst.

  • Jag såg vad ni tjänade, men jag är av helt annan åsikt än dig när det kommer till att hyra ut. Jag skiter i hur mycket pengar jag tjänar. Jag vill undvika att man flänger runt med familjen, barnet blir otryggt,sover kanske dåligt etc. Även om det inte blir ofta så tycker jag det verkar omständigt att leta annat boende. Kan förstå att man hyr ut när man kanske är på långresa osv. Men nej här tycker jag faktiskt inte pengarna är värt det. Jag är inte heller i sådant behov av att tjäna in dom extra pengarna, men kan förstå ifall ni är det. Då är det ju ett smart sätt att tjäna lite extra 😉 För mig så finns det andra sätt att spara på,aktier, fonder etc som jag är involverad i. Ännu roligare att se pengarna växa på sitt konto, dessa pengar rör jag inte heller. Ibland går det upp och ibland ned men HÄR tjänar man pengar och DÅ är det roligt. Man får hålla koll på så att man säljer i rätt tid innan det blir en dipp, men jag har haft grymt flyt hittills.

 3. Pingback: #BloggersGoesThessaloniki Del 1

 4. Pingback: Några tips ifall ni har tänkt att boka AirBnb boende inför er resa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *