Alfred har varit på äventyr utan oss på Dafö Resort

Alfred har varit på äventyr utan oss på Daftö Resort. Från tisdag till torsdag så har han har varit där med sin farmor m. familjer på  i Strömstad. Vi var där en stund på tisdag och var med på skattjakten sedan så ville inte Alfred ha oss kvar utan tjatade på oss att vi skulle åka hem. Så det gjorde vi, tog oss en shoppingtur både till Strömstad Galleria samt Tanumshede köpcentrum.

Vilken stor kille vi har nu alltså, sovit borta i 2 nätter utan problem och vi har fått andas lite, väldigt skönt. Men vi har ju såklart saknat honom och nu är ordningen återställd igen. Han har nog tyckt det har varit skönt utan tjatiga föräldrar. Han säger att han har gjort massa saker han inte får göra med oss,hehe. Han lever i alla fall och har haft kul 🙂
Gör nog gott både för föräldrar och barn att vara ifrån varandra ibland. Eller vad tror ni? Jag tror det är supernyttigt!

Alfred har varit på äventyr utan oss på Dafö Resort

10 thoughts on “Alfred har varit på äventyr utan oss på Dafö Resort

    • Ja så roligt för Alfred med, genast blev han en stor kille som minsann klarade sig själv! Så det blev ett riktigt Daftö äventyr;)

    • Ja det hade jag iofs inga tvivel om, var mer orolig att han inte skulle kunna vara en ordentlig kille. Men han beter sig bättre utan oss tjatiga föräldrar!

    • Ja tänk att få vara stor kille utan sina tjatiga föräldrar 😉 Han hade varit jätteduktig, så kul att höra att han kan bete sig,hehe. För han är 10 resor värre med oss men så brukar det ju vara 😉 Sedan så är han ordentlig med farmor.

  1. Vad roligt för honom! Jag håller med dig om att det är bra att man får vara ifrån varandra ibland. När jag var yngre var jag oftast iväg på ridläger själv under dagarna och under sista dagen så fick man sova över på gården innan man skulle ha uppvisning dagen efter för föräldrar och syskon 🙂 Då fick man lära sig att ta ansvar på egen hand och “tänka efter” själv!

    • Ja det är verkligen jättenyttigt både för oss som vuxna och för våra barn att man är ifrån varandra. Genast så växer dom i sin roll och tar ansvar, tänker sig för och blir lite större. Så himla kul att se! Så precis så som du förklarar det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *