post

Allt handlar om din inställning

Blir du deppig av höstvädret? Fy fasiken! Jag är den personen har jag inbillat mig i alla fall. Avskyr höst, vinter, ja årstider. Hade helst haft konstant sommar. Men vet ni vad? Allt handlar om din inställning! Hela livet handlar om inställningen man har.

Just nu kikar jag ut genom fönstret, löven yr, det stormar, är grått och trist. Man får greppa efter dom små guldkornen i vardagen, göra det bästa av situationen. Hur gör man det bästa av situationen då? Enligt mig så är det att umgås med dom man tycker bra om och boostar du personen så boostar den andra tillbaka. Ge & ta. Lyxa till det, ta en weekend, gå ut och käka, häng med sköna personer, mys till det, tänd ljus och försök att fokusera bort dom negativa tankarna, låt inte det yttre påverka dig. Kanske lättare sagt än gjort påstår många. Ge det ett försök. Imorse var jag inte på bra humör. Vad gjorde jag då? Tänkte positivt, på det som gjorde mig glad, stoppade dom negativa tankarna, satte på en jäkligt bra låt i bilen och vred upp volymen och sjöng så högt jag bara kunde. Vet ni vad, det hjälpte.

Jag vill säga att hela livet handlar om inställningen man har. Försöker man inte, eller vill man inte så lyckas man inte heller. Nöjer du dig med det som är, gå då inte och klaga på allt annat runt om dig för kom ihåg, det är självvalt! Det är bara DU som kan ändra på din situation, ingen annan. Så ta tag i det vänd din inställning och ta dig ur det. Välj den vägen du vill gå, våga göra det.

Bara man intalar sig, tänker positivt och kämpar för det man tror på så kommer man långt i livet. Hur kan du ändra din livssituation till det bättre? Har du idéer, ja då har du lösningen där. Ta tag i det! Detta är ingen rocket science men man behöver bli påmind ibland!

Dubai 2018 – Take me back

18 thoughts on “Allt handlar om din inställning

 1. Ja självinsikt är bra och man kan inte klaga på andra eller situationen om man själv har skapat. Ok att vara depp men att vara det och drar ner andra också är inte sunt.

  Jag blir på dålig humör om jag inte får laga mat i fred ? förmånga störtande moment ballar jag ur haha

  • Ja självinsikt är något de flesta borde ha av lite mer, hehe. Oh my god kan tänka att du blir grinig vid den situationen ja 😉

  • Tack så mycket, ja det är något man borde påminna sig själv om ibland 😉 Kontakta dem företag som du själv tycker passa in i din blogg samt vad tror du dina läsare hade uppskattat. Bara att köra! Mejla på!

  • Vad roligt och jag tror att dom flesta kanske tänker så sedan är det givetvis inte alltid lätt att leva upp till det. Men man måste försöka vända den negativa trenden.

 2. Jag tror egentligen på det till 110% och är en stor förespråkare utav det. Allt blir vad man gör det till. Men de senaste veckorna är jag inne i någon slags svacka som inte går att ta sig ur… Hur mycket jag än försöker. Det känns som att all min energi är borta och all lycka emellanåt sugs ur mig… Så sjukt märkligt, och så sjukt irriterande med tanke på att jag är van att kunna ändra allt med min inställning. Får hoppas det släpper snart =) Kram <3

  • Åh förstår dig hoppas verkligen att det släpper snart. Gör något kul, bete dig överdrivet positivt, kroppen frigör ju endorfiner, träna. Lovar du kommer att känna dig mycket mer gladare. intala dig själv att allt är bra kör på 🙂

 3. Jag planerar in äventyr varje helg, det är mitt sätt att överleva vardagen alla årstider, men framförallt tråkhösten. Är så himla glad att jag träffat någon som är lika äventyrssugen som jag! Imorse vaknade vi båda nästan samtidigt (fast i olika länder då) och skrev “Äventyrsdag!!!!” till varandra istället för godmorgon haha. Ikväll bär det av till Bukarest=)

  Svar ang jobbet: Jag kommer vara tjänstledig från början av april fram till hösten 2020 =)

  • Ja hösten är verkligen tråkig. Hihi så himla roligt att du träffade din själsfrände, underbart! Ni kommer få det riktigt nice i Bukarest, verkar så nice! Ja och en flytt till Oslo och sen, jaaa det kan man ju räkna ut med lilltån.
   Jag gillar äventyr/resor men jag trivs också väldigt bra hemma med familjen. Men gärna några äventyr. Jag kompenserar upp det med mina event,hehe.

 4. Jag håller med dig om att man själv är den enda som kan ändra sitt liv, dock är inte ens mående och livssituation självvalt. Det krävs mycket för att man ska kunna förändra och att våga förändra och även om ens inställning gör mycket så är det inte alltid det löser det ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *