post

Älskar mina Gavelo kompression tights

[I samarbete med Svenskt Kosttilskott.se]

Jag är så nöjd med mina kompression tights i märket Gavelo från Svenskt kosttillskott. Finns i många läckra färger och mönster, men det absolut bästa måste vara den breda linningen och stretchen i dem! Nu har jag ju börjat komma igång lite försiktigt med träningen och det blir ju faktiskt roligare med snygga träningskläder. Jag är så nöjd att jag äntligen har kommit igång nu! På onsdag är det träning igen, skall bli roligt!
Har fått så mycket beröm för mina nya tights! Jag avskyr träningstights som inte sitter på plats, eller känns obekväma. Man tappar liksom lite fokus då. Dessa satt perfekt! Hoppas också att dom håller måttet när man tvättat dem ett par gånger. Föll för det läckra mönstret, inte too much och inte heller tråkigt. När jag slitit ut dessa, kommer jag att köpa fler Gavelo? Svar; JA! Det kommer jag att göra, varför gå ifrån ett vinnande koncept. Modellen jag har heter Los AngelesJag har gärna fullängd på mina träningstights förutom på sommartid. Vad har helst ni?

Varför skall man då välja kompression tights istället för vanliga? Tights med kompression ger i allmänhet en press på musklerna för bättre blodcirkulation så att det blir enklare att få ut närings­ämnen och syre i kroppen. Dessutom rensas slaggprodukter bort mer effektivt så att du får mindre träningsvärk. Kompressionen har också en positiv bieffekt för rumpan, magen och låren som hålls på plats och inte dallrar när du tränar. Brukar ni använda kompression tights?

Inlägget är i samarbete med Svenskt Kosttilskott men med 100% mina egna åsikter.

För ett tag sedan så fick jag så grymt många bra träningstips av alla mina underbara läsare och jag har verkligen anammat dem,tack! Jag har tränat väldigt mycket förr innan jag fick familj. Nu helt plötsligt så prioriterar man inte riktigt det. Fler som känner igen sig här?
Man hinner inte riktigt med, man har ingen ork. Men nu har jag börjat med 1 timmes träning i veckan (om man bortser från vardagsmotionen), låter lite. Men det är bättre än ingen träning alls. Huvudsaken är att man rör på sig och tycker det är roligt!
Vi har ju till och med hemmagym så jag får bli bättre på att använda det också. Blir ju fort lite omständigt när man bor på landet, så man får hitta dom lösningar som passar. Bara fantasin sätter gränser! Jag känner att detta är en väldigt bra början till mer kontinuitet i tränandet! Så peppad!

Vad tränar ni helst på gymmet? Jag kör nog ett fartfullt pass med bra musik till. Blir ju så mycket roligare då! Hur ofta tränar ni? Många frågor här men så roligt och höra hur andras rutiner är. En träningshelg eller resa hade ju varit sjukt roligt att åka på någon gång! Likaså ett träningsevent hade också varit roligt att ha. Har ju funderat på detta från och till och det kommer säkert att bli av så småningom.

Fortsatt trevlig söndag alla!

20 thoughts on “Älskar mina Gavelo kompression tights

 1. Nu när jag fått hjälp att lägga upp pass då kör jag dem både hemma och på gymmet, det är perfekt för min del. Men gillar pass med ledare som bodypump eller dans-pass. Har länge funderat på en träningsresa utan familjen men inte riktigt har chansen än. Dock ska jag i år åka på någon träningshelg någonstans

  • Så smidigt, det skulle man ju fått hjälp med, så att man kan göra lite övningar hemma med, visst man kan googla olika varianter men tycker aldrig det blir av.
   Ja en träningsresa vore ju så kul. Träningshelg brukar ju Vann ha är lite sugen på en sådan faktiskt! Pass med ledare är alltid roligare tycker jag.

  • Ja, jag älskar verkligen mina Gavelo. Så himla bra! Crosstrainern som är sååå tråkigt,hihi. Tränar du på gym eller hemma?

 2. Riktigt snygga 😀 Träningstights är de bästa att ha på sig enligt mig 😛

  Svar: Japps ska jag, i slutet av mars flyttar jag till min bror pga uppsägningstiden tjejen har som hyr min lägenhet i andra hand..

  • Tack, älskar mina Gavelo träningstights. Ok, hoppas att det löser sig med allt. Snabb inflytt hos killen och lika snabbt ifrån. Man skall göra det som är bäst för en själv.

 3. Jag har tappat träningen totalt, tyvärr. Känns i kroppen, man mår ju så mycket bättre när man tränar.
  Tightsen var supersnygga förresten! 🙂 Ser riktigt sköna ut.

  • Åh ja, det har jag med gjort men känner nu att jag börjar komma igång. Man mår ju så mycket bättre,precis som du säger. Tack gillar verkligen mina nya träningstights.

 4. Så snygga! Och jag hinner tyvärr inte heller prioritera träning som småbarnsförälder och med en sambo som jobbar i Norge halva veckorna… Men man får gå promenader och försöka få ihop ett pass i veckan på gymmet iaf 🙂

 5. Jag får enbart min träning i sängen och då behövs ju inga kläder haha. Fast jag ska ta upp yogan igen, inte så mycket för den synliga kroppen utan för att må bra inombords. Fundera på en yogaresa igen, var så längesen nu.

  • Haha, du är för rolig du 🙂 Yoga har jag aldrig fattat grejen med, testat en gång. Var nog inget för mig. Yogaresa är väl aldrig fel, gärna i ngt varmt exotiskt land mitt ute i ingenstans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *