post

Amazing Dubai – Burj Khalifa & Dubai Fountain

Nu era stackare så har jag inte så många Dubai inlägg kvar, hoppas ni inte har tröttnat alltför mycket?

Att få komma upp till 124:e & 125:e våningen i världens högsta byggnad Burj Khalifa var nog det vi hade sett mest fram emot. Vi bokade online biljetter hemifrån som fungerade hur smidigt som helst. Vi valde inte till företräde i kön, inte värt dom extra hundringarna. Ingången till Burj Khalifa är ju i Dubai Mall och så smidigt att ta både Dubai Mall, Burj Khalifa och Dubai Fountain samtidigt. WOW vilken upplevelse, att bara ta hissen och titta spänt på hur snabbt vi tog oss upp var en upplevelse. Jag trodde ju att man var inomhus på 124:e våningen men det är ju byggt utanpå och öppet i tak. Man känner vinden i håret och hur tornet svajar lite. Höjdrädd? Nej, här var jag faktiskt inte det. Burj Khalifa är 828 meter och har 163 våningar. Dubai kommer att överträffa sig själva och bygger just nu en byggnad som skall bli 1000 m i Dubai Creek, hur galet är inte detta?! Undrar om någon kommer att utmana dem?

Fontänen har sin makalösa show var 30:e minut tillsammans med utvald musik. Kostar ingenting att se på den. Efter fontän showen är över så har dom en makalös ljusshow på självaste Burj Khalifa till musik och det varierar i mängder av färger och konstellationer. Vi har spelat in lite filmer som jag hoppas att vi kan få klippt ihop snart.

Är ni nyfikna på mina andra Dubai inlägg så hittar ni dem HÄR & HÄR.

22 thoughts on “Amazing Dubai – Burj Khalifa & Dubai Fountain

 1. Det är nog det jag ångrar mest – att jag aldrig åkte upp där! Men då får man helt enkelt se det som en anledning till att åka tillbaka. Eller vad säger du, hihi? KRAM <3

  • Jamen det förstår jag verkligen att du ångrar! Gjorde du ngt som vi inte gjort då, nyfiken? Har du samma uppfattning som mig om Dubai? Ja, verkligen det är en stor anledning att åka dit!!! Lätt!

  • Ja, i början kändes det helt overkligt att man var där i världens högsta byggnad! Finns inget som toppar det, hihi.

  • Ja, helt fantastisk. Är man i Dubai så får man inte gå miste om detta, man behöver ju inte gå ända in till fönstret 😉

  • Ja, det var den verkligen. Men showen var för kort, men allt hela upplevelsen runt omkring när de även belyste tornet gjorde det till en fulländad upplevelse ändå! Åh ja såklart ni måste dit igen för Burj Khalifa får man bara inte missa.

  • Hihi, tack fina Katja. Ja, det är högt! Sinnesjukt häftigt alltså, går inte att förklara vilken känsla!

 2. åhh alltså dessa dubai bilder kan man kika på hur många ggr som helst så vackert

  ha en fin torsd själv ska ja klippa mej kram

  • Hihi, men eller hur, nu finns det ännu mer Dubai i bloggen! Äh härligt med klippning det hade jag med behövt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *