post

Amazing Dubai – Dubai Marina & The Walk At JBR

Med lite vemod så kommer mitt sista inlägg om fantastiska Dubai, ett resmål man verkligen bör ha i åtanke om man har tänkt att resa. Både klimatmässigt och att få uppleva fantastiska saker!

Dubai Marina är häftigt, dom stora båtarna blir plötsligt små bland skyskraporna. Har man bokat båttur så utgår dom ifrån Marinan. När vi var där så var det ganska dött på grund av Ramadan. Men det är ett väldigt fint promenadstråk.

The Walk At JBR (Jumereiah Beach Road) är Dubais första välkända promenadstråk med coola caféer och lyxiga butiker.
Men våra ögon drogs egentligen till stället The Beach mittemot ett nytt shoppingområde vid stranden. En riktigt fin strandpromenad, kan verkligen rekommendera att ta er dit! Där finns allt! Lyxiga butiker, ett litet tivoli, caféer, en stor utomhusbio. Det finns också en plaskpark och lekplats för barnen, ett löparspår, utegymutrustning, lekplatser, gräsmattor och självklart också JBR:s allmänna strand med omklädningsrum och toaletter.

Alla mina andra inlägg hittar ni HÄR i min resekategori.

18 thoughts on “Amazing Dubai – Dubai Marina & The Walk At JBR

 1. Sorry, dina inlägg är super – och det verkar verkligen varit en resa som passat er, alla nöjda och glada:) Men jac är noll sugen på Dubai fortfarande, trodde du skulle kunna övertyga mig faktiskt, men inte än;) Dubai verkar verkligen inte som något jag hade trivts i, lyxhotell och kvinnoförtryck går bort i min värld. Men man ska ju aldrig säga aldrig, möjligtvis om jag ändå har mellanlandning där, då skulle jag kunna tänka mig typ en 24-timmars vistelse:)

  • ÅH men eller hur! Dubai är helt fantastiskt, passade oss som handen i handsken. Kvinnoförtryck ja, men det hindrar inte mig från att göra min livs drömresa. Min dröm har nu gått i uppfyllelse! Så roligt och vi har så många härliga resor framför oss i livet.
   Vart man än sig i världen vänder så stöter man på kvinnoförtryck (inte så många i världen som tänker som oss i Norden tyvärr). Men eftersom jag känner dig så, svar nej detta är inte din typ av resa;) Det är många som kör weekend i Dubai så varför inte om du hamnar där någon gång. Vi kommer definitivt åka dit igen! Frälsta av Dubai som så många andra =)

 2. Vilken underbar resa det blev Linda. Syns på alla fina bilder hur waoigt det är i Dubai.

  Ha en fortsatt fin midsommar.

  Kram från mig

  • Ja så sant Kamilla det blev en helt fantastiskt resa verkligen! En av mina drömmar gick i uppfyllelse, Dubai! Allt med Dubai är verkligen WOW! Så glad att jag har fått uppleva det!

 3. åh, har läst alla dina inlägg om dubai nu. helt fantastiskt, jag är helt såld. hoppas verkligen att jag får uppleva detta någon gång. förstår att ni har haft det fantastiskt

  • Åh vad roligt Anna att du gjort det. Ja, det var faktiskt helt fantastiskt, något alla måste uppleva minst en gång i livet, helt klart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *