post

Anledningen till att jag varit lite frånvarande

Lite dåligt samvete här då detta faktiskt är mitt första inlägg för detta året. Som ni säkert har förstått så har det skett lite förändringar för ett tag sedan i mitt privatliv och ibland har man bara fullt upp med att få ihop allt. Väljer att just hålla denna biten utanför bloggen, och hoppas på förståelse ifrån er. Tänker varken hänga ut mitt ex eller beklaga mig här i bloggen för det. Livet går vidare. Så efter 13 år i ett förhållande så är det dags för mig att skapa mitt egna liv. Vilket känns helt underbart. 2019 here I come!

Nyår firade jag & Alfred hos vän med familj. Åt god mat, pratade och hade en riktigt härlig stund ihop. Missa in min nyårskaramell på min instagram @lindamarie.nu. Älskar mitt Glowing kit från Maria Åkerberg, som jag använt på bilderna nedan.

28 thoughts on “Anledningen till att jag varit lite frånvarande

 1. Du e så jäkla fantastisk och grym på alla sätt o vis! Älskar din positivtism och din glöd! 2019 är ditt år det är jag säker på!! 💪 Ditt resonemang om att faktiskt få behålla en del av ditt privatliv just privat är precis så som vi alla borde tänka, för en liten del av oss själva måste få vara bara vår egen 💕

  • Ah men stort tack fina Johanna, jäklar vad glad och pepp JAG blir av att höra dina fina ord! Ja, allt behöver man liksom inte skriva om 🙂

 2. Styrke kramar! Klart 2019 blir fantastiskt!

  Lite bubbel på Pelles i sommar istället el kanske i nån båt 😉

  Kanske vi kan ta en övernattning någonstans i sommar?

  Kramar

  • Tack snälla Lina. Hell yeah 2019 kommer att bli awesome! Jaaaa bubbel på Pelles det ser jag verkligen fram emot!!!! Båten kommer jag dessvärre inte ha kvar dock, men bubbel på Pelles funkar ju alldeles utmärkt. Jaaaa övernattning låter ju inte fel. Vi får spåna på några alternativ, vad tänker du dig? Hotell? Spa-hållet?

 3. Styrkekramar till dig! Jag finns här om du vill bolla tankar, gråta en skvätt eller bara skratta. Kram Desi

  • Hej fina du! Stort tack känns alltid bra att ha någon att prata med som gått igenom samma sits som en själv. Hoppas att allt är bra med er och att er vardag flyter på och allt vad det innebär. Stor kram fina du!

 4. Nej vad tråkigt att höra! Jag gick också ur ett 12 årigt förhållande för 3 1/2 år sedan. Mycket jobbigt i början men nu känns det bra. Vad skönt att det känns okej för dig just nu men om du vill höra av dig till någon med samma erfarenhet så finns jag för dig! Många styrkekramar från mig <3

  • HELT fantastiskt så underbara kommenterar jag får & vilken stöttning! Tack fina du! Tack för att du finns.

 5. ja är ju lite dålig på det o min blog är nog gnäll blogg ofta men ja det är en liten ventil ja måste ha säger ja annars får familjen ta allt
  du fixar det det vet ja så stort lycka till med allt för er två nu då stor kram

 6. Så jobbigt att det tog slut men bra att du är taggad på 2019 🙂 Snyggt mobilskal 🙂

  Sv: Jaså blev du så nyfiken, jaa har min header så för att han hör till nåt som jag har gjort och som jag blev känd för.

  • 2019 KOMMER bli ett av de bästa året i mitt liv 🙂 Har ju hela livet framför mig 🙂 Kommer bli bra detta! Tack snälla rara du!

  • Nej jösses det är inte så lätt. Men i 7 års tid så har jag ändå dragit det största lasset med både hämtning samt lämning på dagis/fritids/skola. Så det är ju en klar fördel nu. Japp, jag bor kvar i huset och du, hur har ni gjort?

  • Japp ingen idé att titta tillbaka på det som varit utan att hålla fullt fokus framåt, så 2019 kommer bli ett jäkla grymt år för oss båda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *