post

Äntligen har våren kommit till oss!

Vilka underbara dagar och vilket väder det har varit nu den senaste veckan! Helt underbart! Jag har klippt gräset för första gången, då min robot valde att tappa ena hjulet i slutet av säsongen förra året. Snacka om att man blir bortskämd när man har en robotgräsklippare!

Trädgården och växterna vaknar till liv och det är dags att starta upp växthuset. Rabatterna är rensade på allt gammalt och även mina kryddlådor är rensade och klara. Älskar det. Nu gäller det att planera vad man vill ha i växthuset. Känslan av att gå till växthuset och kunna plocka sina tillbehör till salladen är oslagbar! Kanske köpa lite nya perenner?  Har sedan länge velat ha Pampasgräs kanske skall man våga sig på att så lite mer? Jag är lite lat med att just så, mest för att jag inte har tålamod tror jag. Det är ju så mycket billigare att så och förkultivera själv, helt annan känsla än att åka till handeln och köpa “färdiga plantor”. Jag tar en del sticklingar på mina inomhus blommor och det går ju bra, har snart inte plats för fler blommor inne! Hittade Rosenstänk tror att det är palettblad fröer, nu är det helt kört! Så svag för dessa, dom är ju så fina! 

Jag är inne och kikar på Impecta Fröhandel och hittar givetvis massor jag vill ha dom är specialiserade på fröer och har en uppsjö med olika fröer. Dom har också tillbehör som exempelvis soldriven bevattning som jag funderat på till växthuset. Tänk att få slippa att passa och vattna i ett, hade varit skönt.  

Har ni börjat att för odla? Jag är så dålig på detta, alltid för sent ute.

One thought on “Äntligen har våren kommit till oss!

  1. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 250 000 SEK som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *