post

Är det inte underbart med upplevelser?

Är det inte underbart med upplevelser? Jag gillar verkligen att testa på olika saker, eller bara komma iväg på en hotellövernattning eller varför inte en vinprovning eller varför inte en tur med luftballong. Den 29/9 så skall jag faktiskt just via Greatdays på ost och vinprovning för två och har dragit med mig Thaimorsan på detta (hon var inte svår övertalad direkt), mer om det då men det skall bli jätteroligt.

Tycker detta är den ultimata presenten till personer som man inte vet vad man skall köpa för något. Har köpt flertalet gånger faktiskt och det har varit väldigt uppskattat. Har ni testat på något liknande?

 

This post contains adlinks from Adviral

1. Hotellövernattning för två / 2. Ballongflygning för två / 3. Gokart för familj / 4. Prova på Flyboard / 5. Massage / 6. Middag för två

10 thoughts on “Är det inte underbart med upplevelser?

  • Nämen eller hur, en upplevelse är ju verkligen ett minne för livet på ett helt annat sätt än en “vanlig” present.

 1. Jag har fått men även gett från LiveIt och varit helt överlycklig med resultaten! Så underbara saker man kan ge iväg till nära och kära och även folk som behöver det!
  Jätte roligt att sådana här sidor finns så att vi kan lätt få uppleva allt!

  • Ja, det har vi med gjort både fått och gett bort. Blir ju en helt annan grej än en “vanlig” present. Verkligen så himla smart koncept!

  • Ja det är verkligen den perfekta presenten, du får önska dig det nästa gång du fyller eller liknande 🙂 Älskar konceptet. Absolut kommer en recension från ost & vinprovningen.

 2. Upplevelser är det bästa, något man kan ge i julklapp eller födelsedagspresent, kanske man ska ge sambon i julklapp… Hmm, får ta mig en funderare.

  Hoppas ni får det super roligt! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *