post

Att åka till Polen med Stena Line färjan

[I samarbete med Stena Line]

I torsdags så bilade vi ned till Karlskrona för att åka Stena Line färjan över till Polen. Åkte i god tid men så var det en olycka på E6 påfarten så jag tvingades vända på motorvägen in i Uddevalla igen och köra brovägen igen. Åkte i god tid men redan där blev jag lite stressad. Hämtade upp Annika i Göteborg och vi valde att köra motorvägen ned mot Hässleholm och över. När vi kom till Varberg så var där även en olycka på motorvägen! Jaha fram med google maps och vi hade så tur så att vi var vid en avfart och kunde svänga av. och kunde därmed köra runt olyckan.

Inte bara vi som blev lite stressade på nervägen även Anna hade strul med tåg och buss som var försenat. Men vi kom i tid 1 timme innan incheckning!
Vi slapp att stå i köer, blev incheckade och fick ta personalingången, vilken service!

Gick till våra hytter lastade in packningen och utforskade båtens alla hörn. Från a lá Carte restaurangen där vi hade bokat bord, detta rekommenderas verkligen att göra för man vill INTE stå i köerna till buffén. Vi fick toppenservice av en jättegullig servitris! Jättetrevlig personal och hjälpsamma, får toppbetyg!

När ni ändå är ombord så gå och ta en behandling i deras Pure Nordic Spa, vi alla tre tog varsin 30 min halvkroppsmassage, betalade c.a 209:-/person. Billigt! Tips att förboka! Dom har även bastu, äventyrsduschar, hotwells och en relaxavdelning.

Efter massagen som för övrigt var toppen, så tog vi en sväng till deras taxfree och på hemvägen blir det lite shopping för min del, både parfym och makeup av märket Inglot.

Dags att sova! Möra efter bilresan och alla intryck!

Inlägget är ett samarbete med Stena Line men med 100% mina egna åsikter & tankar

9 thoughts on “Att åka till Polen med Stena Line färjan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *