post

Att bara få vara Linda för en dag

Haha det är inte alltid så lätt som man kan tro. Att “bara vara” för sig själv, med sina egna tankar och funderingar är lättare sagt än gjort. Jag är stolt över mig själv att jag faktiskt fixade det. Trodde jag skulle bli sjukt rastlös och få panik, men reaktionen blev helt tvärtom gick in i totalt chill mode, fanns inget som kunde störa mig. Jag var som en helt ny människa efteråt.

Jag fick nämligen världens finaste och mest omtänksammaste present ifrån den mest underbara person jag vet ♥ En spadag på Vann. Själv. Jag trodde att jag skulle ha svårt att hantera detta men det gick alldeles utmärkt. Det var helt underbart! Testade alla pooler, simmade, bastade, satt i ångbastun, relaxen, utsikten, frukt mm. Balsam för själen. Sedan blev det såklart lite bubbel och sedan blev jag upphämtad av min älskling för hemfärd där det blev fläskfilégryta, vin och sällskapsspel. Vilken fantastisk dag! Har ni inte varit på Vann? Rekommenderas!

22 thoughts on “Att bara få vara Linda för en dag

  1. Så härligt att få rå om sig själv! Jag älskar att göra saker för mig själv då och då. Inte ha någon med mig som stör mina tankar… 🙂

    • Ja hihi men exakt skönt att få rå om sig själv lite och vara ifred i lugn o ro och sortera sina tankar, så sant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *