post

Avslappnat till Mello igår

Igår så gick ju Andra Chansen av stapeln och det var definitivt helt rätt låtar som gick vidare! Margaret, Renaida, Felix, Mendez. Vad tyckte ni?
Vi tippade faktiskt igår och fick alla rätt och gick med 560:- plus. Hemma hos oss så var det avslappnat till mello igår. Vi var nog alla lite trötta. Haha tröttast var nog ändå hundarna.

Vem tror ni tar hem segern i melodifestivalen?

20 thoughts on “Avslappnat till Mello igår

  • Ja härliga vovvsar. Asså ångrar nästan att jag sett på hela köret,haha. men finalen är såklart roligast att se på 🙂

 1. Jag kunde tyvärr inte se det pga fest men jag följde vilka som gick vidare i alla fall 🙂 Jag tycker att Mendez låt är riktigt bra 😀 SV: men å tack snälla! 🙂 ja det är ju såå gott, längtar om möjligt ännu mer till våren/sommaren 😉

  • Hihi inte fel med fest. Åh ja Mendez låt är grym han kanske inte är den bästa sångaren, men den är grymt bra. Kul att den gick vidare nu till final!

 2. Vi har slutat att titta på mello! Så tröttsamt att låsa upp flera helger! Är jag tråkig nu?! ?

  SVAR: Jag odlar mest tomater och gurka. Tyvärr lyckas jag aldrig riktigt bra med gurkan… Ibland har jag chili och ofta kryddor, sedan blir det mest blommor. Vad odlar du i växthuset? Vi har gjort iordning en plats att sitta på också, så vi kan njuta även de blåsiga dagarna! ?

  • Hihi nej du är inte tråkig 😉 Ah alltså, jag har tittat på det om vi inte har haft annat för oss. Men låser inte upp något för mello. Finalen är ju ett måste att se såklart. Jag odlar mest tomat, gurka,kryddor, testar alltid olika massa tomatvarianter, sallad.
   Åh får massa gurka!Vi har med så att man kan sitta i vårt det är ju så himla mysigt!

 3. Vi såg bara första duellen sen bytade vi kanal.. Mello är inte alls lika bra som när jag var i tonåren..

  Svar: Ja massor 😀 Ja det kan jag verkligen tänka mig att det är godare 🙂

  • Nä mello är ju något annat än vad det varit förr i tiden. Handlar mer om show än om själva musiken.

  • Men haha, vad roligt. Galet att du inte sett på så länge ju;) Ja lyckliga vinnare! Skitkul när man väl tippar rätt!

 4. ja har ju tippat benjamin hela tiden men sen blev det lite john typ lund nåt va han heter fniss men ja de två är helt ok
  skickar de rolands vet ja inte va ja gör men ja kanske allt för att Inte vinna
  Björkman bestämmer allt ändå tror inte på det med röstning o allt . tyvärr o dåligt är det me i år =D =)
  stor kram

  • Ah men alltså röstningen är inte fejk,hehe. Benjamin gillar jag inte alls mest för att jag stör mig på Wahlgrenarna, hehe. Mmm skall bli kul o se vem som tar hem det och du kan nog vara lugn vad gäller Rolandz 😉 Brukar ju alltid vara en sån ploj låt med per år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *