post

Bara älskar jumpsuits!

Jag äger en kort blommig jumpsuit á la shortsmodell från Pernilla Wahlgren Collection. Har länge suktat efter en sådan här snygg! Måste klicka hem en snart, förstår inte vad jag väntar på, haha. Så snyggt & stilrent, perfekt plagg. Är nog ute efter en liknande nummer 1 och 6, så himla fina!

Vad tycker ni om jumpsuits? Hiss eller diss? Hur många har ni i er garderob?

This post contains adlinks from Adviral

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här

14 thoughts on “Bara älskar jumpsuits!

 1. Jag är mer för klänningar men de var fina 🙂

  Svar: Fast bara för att jag kan bestämma mina egna tider så betyder inte det att jag arbetar mindre? Mitt liv är mitt jobb vilket betyder att nästan allt dokumenteras. Umgås jag med en vän i x antal timmar så måste jag jobba ikapp det sen när jag kommer hem. Jag har ingen ledig dag i veckan och även om jag älskar mitt jobb så är det väldigt påfrestande att alltid behöva jobba. Men jag kommer ta några dagar ledigt men det är inget som jag skulle kalla semester 🙂

  • Ja älskar klänningar med! Nä så är det ju att vara egen företagare 😉 Alla behöver ta en paus och vila upp sig någon gång. Man skall vara rädd om sig.

  • Åh jag med och precis jag äger inte hellång, vill så gärna så jag får nog klicka hem och prova lite olika modeller!

 2. Superfina tycker jag, favoriterna är nr 2, 4 och 6 🙂 Har ingen alls i min garderob men har tänkt köpa hur länge som helst *haha* Love it <3

  • Men ja, haha. Jag har med tänkt att köpa hur länge som helst, hur lång tid kan det ta innan man kommer till skott liksom, galet!

  • Ja superfina jumsuits alla, hihi gillar med gult men själva modellen på suiten tilltalade mig inte där 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *