post

Bästa Netflix serien! Outlander

Se den!!! Jag är en riktig Netflix knarkare! Ni kan bara inte missa Outlander! Har gått 3 säsonger och jag har precis tittat mig igenom den tredje! Det är en fjärde säsong på gång, vilket glädjer mig!

Den här storslagna berättelsen om en tidsresande kvinna och hennes två kärlekar bygger på Diana Gabaldons populära fantasy-böcker. Två fantastiska skådespelare som spelar huvudrollerna Caitriona Balfe & Sam Heughan.

“Tv-serien Outlander handlar om sjuksköterskan Claire som tjänstgjorde i andra världskriget. Av en slump reser hon tillbaka i tiden via ett par stenar och hamnar på 1700-talet där hon träffar och blir förälskad i skotten Jamie. Tillsammans går det igenom äventyr som det sista skotska upproret som bland annat tar dem till Frankrike och så småningom Amerika “.

Har ni sett den? Om inte då har ni verkligen missat något!

15 thoughts on “Bästa Netflix serien! Outlander

  1. Man kanske ska kolla på den då 🙂 Tack för tipset 🙂

    Sv: Jaa det är riktigt kul att göra det lite mysigt och kolla på mig och mina vänner i årets Bonde söker fru 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *