post

Bästa skönhetstipset på hudvård

[ I samarbete med Dermosil]

Ursäkta frånvaron här, börjat jobba igen efter ledigheten och igår så var jag varit på 70 min massage! Herregud, det var välbehövligt att få börja året med en riktig genomkörare av kroppen! Nu är det bara träningen som skall tas itu med. Hittills har det bara blivit 10 min crosstrainer och 10 min cykel. Bättring på den!

Nu till något roligare; hudvård. Produkterna kommer ifrån Dermosil vilka jag även är bekanta med sen innan, jag bara älskar dem. Så fräscha och bra produkter, hög kvalité till bra pris!
För ett tag sedan fick jag hem underbara produkter ur deras serie Skincomfort och Faces. Jag har testat både dyra och billiga hudvårdsmärken och dessa produkterna är dom särklass bästa som jag haft. Känner mig fullt återfuktad och så fräsch i ansiktet efter att jag använt dem. Inga problem med mina torrområden i ansiktet längre. (Jag har normal/torr hy).

Ögon gel creme 95 kr gör huden matt och silkeslen, helt underbar känsla.
Intensiv dagcréme 105 kr effektiv och återfuktande, andas lyx!
Glowing ansiktsserum 110 kr gör huden sammetslen och ger den vacker lyster, innehåller mycket antioxidanter
Fuktgivande mask 105 kr för trött och livlös hy, tänk som jag gnistrar nu!
Rengöringsmousse 85 kr Denna är så grymt bra! Silkeslen mousse som används dagligen för rengöring och upprätthåller fuktbalansen. All annan rengöring jag använt har bara torkat ut in hy.

“Alla produkter är parabenfria, växtoljebaserade och hudvänliga. Vi använder alltid minsta möjliga mängd konserveringsmedel och milda parfymer, exempelvis Hypoparfum®-dofter. Dermosil tillverkas inom EU och i huvudsak inom Norden. Produkterna testas dermatologiskt, det vill säga på människor”

Inlägget är i samarbete med Dermosil men med 100% mina egna åsikter

12 thoughts on “Bästa skönhetstipset på hudvård

  1. Lyxig start på veckan med massage. Like på den. Bra serie till ansiktet är alltid svårt tycker jag eftersom jag är så känslig. Kanske får testa på Dermosil helt enkelt.

    Kram Kram

    • Ja det var verkligen en superbra start på veckan ,bara det att jag fick världens huvudvärk efteråt, spänningar som släpper.

  2. Jag har några torra partier i ansiktet som alltid skapar problem när jag vill tex lägga på en bb creme eller foundation tex. Har testat många olika ansiktskrämer, har just nu Eucerin som jag för övrigt tycker om. Funkar till vardags när jag inte ska ha en “sminkbas”, men de torra partierna framhävs direkt när jag applicerar nåt annat. Kan detta vara värt för mig att testa tro? Rimliga priser också 🙂

    • Jag har också torra partier i ansiktet och har genom åren lärt mig att sminka av sig med en bra rengöringsmousse är A och O sedan också att man lägger en fuktgivande mask som jag fick här ovan. Efter ett par grundliga rengöringar och återfuktning så har dom snart försvunnit. Gäller ju att använda produkter som inte torkar ut ansiktet. Jag älskar Dermosils serie. För mig var det perfekt. Hade jag varit du hade jag satsat på rengöringsmoussen, masken och intensiv dagcremen här ovan. Bra priser ja! Så glad att dom faktiskt fungerar också!

  3. Pingback: Är du vintertorr? Glöm inte av att använda scrub

  4. Pingback: Mina skönhetsfavoriter just nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *