post

Beachday & Meetup med en härlig bloggare

Idag vaknade jag med en sprudlande energi, käkade frukost, plockade undan, dammsög och fixade. Jättevarmt ute, så efter lunch så tar jag och Alfred en promenad till stranden för bad. Tycker det är skönt att komma iväg efter lunch för då är alla mätta & belåtna.

Ja, målningen av huset fortsätter. Igår stod jag och målade i 7 timmar. Nu börjar man se ett slut på detta. I alla fall själva huset sedan skall alla fönster och knutar målas, GAH! Jaja det blir i alla fall fint, men gud så tråkigt, haha!

En annan rolig grej som händer ikväll är att jag åker till Grundsund för att träffa Lina aka Liniz Travel, vi har pratat om att ses ända sedan förra sommaren. Dom brukar ju komma hit på somrarna. Skall bli jätteroligt att äntligen få träffa henne!

24 thoughts on “Beachday & Meetup med en härlig bloggare

  • Nä inte alls stimulerande att måla ju, haha. För varmt med. Har försökt få till det på skuggsidan och svalare dagar. Men nu har vi en sida kvar på huset. Sedan alla fönster, men det behöver man kanske inte nödvändigtvis ta iår om vi nu får en skithöst med bara regn. Man vet aldrig. Men åh kan tänka mig att det blev jättefint! Vi målar huset grått med vita knutar 🙂

 1. Åh vad roligt att träffa en annan bloggare. Och ja, att bo nära havet är en dröm. Vårt hus är något liknande i år, ska bli kul att göra det till sitt ”eget” hus! Och vad synd att de inte har några frukostställen i Uddevalla, finns några få här i Kungsbacka men roligare att åka in till Göteborg där utbudet är enormt ?

  • Ja, men det är ju så mysigt med nya bekantskaper! Lovely! Ja att bo nära havet är verkligen en dröm. Nä för liten stad, kan tänka att det är mysigt att åka in till Göteborg då & då för frukost.

 2. Jamen precis! Om jag är bra eller inte är väl lite svårt att säga tycker jag… Har bara jobbat med det i över 1 år så jag är mer en “junior designer”. Men det är just WP vi jobbar främst med och den här sidan använder WP. Om du är nyfiken kan du besöka vår hemsida https://shiki.se/ 🙂

  • Men ja, vi hade det så himla mysigt! Man har följt varandra så länge på sociala medier så att det kändes som att vi redan setts, typ.

  • Men ja, underbart att ses när man pratats vid ett bra tag! Härlig tjej Lina! Ah gud är ju så himla tråkigt att måla!

  • Men JA, själva huset har vi en sida kvar, sedan är det allt vitt då.Tusan den som ger sig. Tusen tack för stöd o pepp, behövs!

 3. Vi målade vårat hus förra sommaren och det var jobbigt mellan varven 🙂 Då var det inte ens lika varmt som nu *haha* Drick massor. Men blir ju så fint när det är klart <3 Mysigt att träffa bloggvän, hoppas det blir toppen raring 🙂

  • Åh så himla segt att måla ju men snart så! Tack för all pepp! Blir bra när det är klart får väl försöka glädjas åt det då, hehe. Ja så mysigt vi hade en toppen tid!

  • Ja, trots att man håller sig till skuggsidan så är det sjukt varmt!! Tack snälla behöver all pepp jag kan få!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *