post

Behöver er hjälp! Vad är ert bästa mascara & schampoo tips?

Har ett litet dilemma här! Jag har provat många schampoo samt balsam, men ibland så känns det inte som att håret blir riktigt rent, om ni förstår vad jag menar? Jag har oftast hårprodukter från frisören men ibland varierar jag detta med “vanliga” produkter.
Tacksam för alla förslag här! Jag har testat Kevin Murphy, Maria Nila bland annat. Tycker dom är sådär.

Sedan likaså med den jäkla mascaran jag har nu, den är inte vattenfast men det är så himla svår att få bort! För övrigt är den grymt bra! Men man vill ju känna sig ren efter borttagning!
Behöver era grymma tips nu. Så en bra mascara som är lätt att få bort samt bra där man får separerade fransar samt effekten av längre fransar?

Behöver er hjälp! Vad är ert bästa mascara & schampoo tips?

BEHÖVER ER HJÄLP! VAD ÄR ERT BÄSTA MASCARA & SCHAMPOO TIPS?

Dessa använder jag just nu, vill gärna ha era tips.

18 thoughts on “Behöver er hjälp! Vad är ert bästa mascara & schampoo tips?

 1. Schampon & balsam är jag slarvig med. Vad som helst funkar i mitt hår. Kör mest wellas tror jag. Och det där isbalsamet som va med i nån glossybox för ett par månader sen. Fantastiskt!

  Mascara har jag kört loreal telescopic i över 20 år. Skulle bli förkrossad om den försvann i sortimentet. Det är den som gör att alla tror att jag har fejklashes när det är mina naturliga, skulle aldrig sabba med fejk. Mascaran är guld! Ska shoppa ett gäng i taxfreen när vi åker hem:)

  • Ah isbalsam lät spännande har aldrig hört talas om! Japp det lutar nog åt den vet att du älskar den! Kanske kan köpa med mig en ned till Grekland på taxfree på Landvetter. Behöver verkligen en ny!
   Herregud kan inte fatta att vi åker på torsdag!

 2. Hej Linda!

  Bästa schampoo o balsam enligt mig är Lanzas healing pure sååå bra!!! Annars gillar jag även KMS inpackning. När det gäller mascara använder jag knappt nån annan sort än Cliniques high impact, kladdar inte o är lätt att få bort!
  Trevlig helg!
  Kram

  • Lanzas har jag faktiskt inte testat, tack för tipset! Clinique mascara har jag hört skall vara bra med. Har frågestund i min blogg nu med, fråga gärna nått kul!

 3. Jag är totalt hooked på Kevin Murphy, men det hade du ju redan testat… När det gäller mascara så gillar jag de från MAC och Lancome!

  Svar: Synd bara att tålamod inte är min starkaste sida 😉 Haha, nädå, har allt fått lära mig att vissa saker får ta lite tid! Men om du har planer på att involvera mig får du gärna hinta om ett datum iaf. Kram!

  • Ja, tycker att Kevin Murphy tynger ned mitt hår. Kanske har använt fel variant? MAC har jag aldrig testat, får passa på nu i Taxfreen o hitta nån grym!
   Hihi jag har inte heller tålamod egentligen men måste få allt klart bara 😉 Japp det har jag datumet blir 4/11 hoppas jag 😉

 4. Frissan här DET ÄR en djungel och finns massor som är bra… på olika sätt och olika personer.

  Ett schampo och balsam jag återkommer OFTA till är Paul Mitchell just nu har jag för färgat, annars är återfuktande som är favvon där. ??

  Mascara ? har provat 100 men ingen som slår
  Isadoras build up volym

  Hoppas du hittar något du gillar av alla tips ?❤

  Kramiz

  • Halloj frissan! Ja det är verkligen en djungel likaså som du säger att det skall ju passa mitt hår med. Men skall nog testa Paul M nästa gång.
   Ja haha mascara djungeln den är inte mycket bättre den! Men det lutar nog att testa telescopic som min vän kört med i 20 år först. Så får vi se hur den blir på mig 😉

 5. Har tyvärr inget bra tips då jag själv är på jakt!

  Svar: Ja jag älskar det!! Ja äntligen är vi igång 😀 Ska bli så kul och spännande – tack för möjligheten 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *