post

Bildbomb från vårt influencermingel

Äntligen är dom här bilderna som fotografen Haznes tog på vårt Influencermingel på Scandic Triangeln i Malmö. Många härliga ögonblicksbilder som verkligen förmedlar den underbara stämningen och aktiviteterna på minglet! Det syns verkligen på bilderna att vi hade roligt!
Mera bilder kommer i ett annat inlägg där jag kommer att visa vinsterna bland annat.

Jag och Katja är så himla nöjda med dagen och oss själva att vi drog runt det hela, intensivt & galet men också fantastiskt roligt! Vilket team vi är! Våra snygga kläder som vi bar kom ifrån Vildavi. Innan alla anlände så sminkade Salong Karisma oss och Bruns gjorde oss fina i håret.
Vill ni också gå på event? In och anmäl er på LM Event.

Ett härligt gäng tjejer som var med på middagen (Petra & Jelena saknades dock på bilden).

 

12 thoughts on “Bildbomb från vårt influencermingel

    • Ja vi blev ett härligt gäng tjejer! Vi är så nöjda, men man var såklart bra trött efter eventet. Men så härligt när det är gjort!

    • Ja det var lyckat och så himla härligt att träffa alla fantastiska människor också. Hoppas våra vägar korsas någon gång.

  1. härliga bilder ja det ser man ju att ni hade skoj

    förmodligen nåt med narkosen men ja förra ggr gick ju bra så vet inte riktigt men fy spydde (ursäkta) från 13-23.30hur hemkst o har ju ont i hela kroppen för det oxå idag bara gnäll

    • Ja vi är så nöjda med eventet. Ja Katja och jag vi sträcker faktiskt lite på oss att vi drog runt hela eventet själva. Det var en pärs men verkligen en boost efteråt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *