post

#BloggersGoesThessaloniki Del 1

I torsdags så åkte jag och mina resepolare Maria & Tina till Thessaloniki i Grekland för en långweekend, vi landade hemma igen i måndags. Självklart så skapade vi oss en # som blev #BloggersGoesThessaloniki. Vi hade bokat en urmysig lägenhet via AirBnb, som ni kan läsa mer om i inlägget Airbnb boende bokat i Thessaloniki. Detta var verkligen toppen! Rekommenderas! Lägenheten var kanske mindre än vad man hade föreställt sig men det funkade. Det var fräscht och vår värdinna var jätterar. Lite hårda sängar dock. Lägenheten låg supercentralt nära till allt och lätt att hitta.

Det som jag inte hade förväntat mig var att staden i sig var rätt så nedgången och smutsig och helt galen ljudnivå av all trafik. Det fanns inte jättemycket att göra, men det var helt ok ändå. Vi bodde ju så nära allt så det som fanns att se var snabbt överstökat.
På fredagen så gick vi ned till vattnet och strandpromenaden och strosade runt, spanade in White Tower (ett gammalt fängelse och ett ställe där dom tog livet av folk). sedan så gick vi bort mot industriområdet och hittade ett hippt ställe och drack lite prosecco.

Efter prosecco ó clock så hade Tina hittat en Roof Top Bar som hette The Met Hotel. Där landade vi för en drink och njöt av utsikten.
Sen började det att kurra i våra magar så vi hittade ett asballt vegetariskt ställe på någon spännande gata där käkade vi så god mat!
Hemåt för att fixa i ordning oss för att gå ut för några öl, sagt & gjort. Blev ett par öl och härliga samtal och diskussioner om allt mellan himmel och jord! Hade en supertrevlig kväll som avslutades på Pulp Bar som låg på vår gata där vi bodde. Grym stämning!

Fortsättning följer…

16 thoughts on “#BloggersGoesThessaloniki Del 1

    • Ja Grekland är säkert fint men inte just Thessaloniki är inte så fint tyvärr. Men någon av öarna helt klart!

  1. Pingback: #BLOGGERSGOESTHESSALONIKI DEL 2

  2. Pingback: #BLOGGERSGOESTHESSALONIKI DEL 3 By Night

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *