post

#BLOGGERSGOESTHESSALONIKI DEL 3 By Night

Okej här kommer sista delen av vår långweekend till Thessaloniki, Del 1 och del 2 ⇐ finns. I denna staden så är det konstant puls, mycket folk, många restauranger och pubar att välja på. Min favorit var såklart paraplyerna på strandpromenaden. En helt klart ball installation och ännu häftigare på kvällen när dom var upplysta! Här har Uddevalla lite att jobba på! Under my umbrella ella ella eh eh..Här körde dom flesta style á la Mary Poppins.

Vi hann även med en liten Flea Market under vår resa där Tina frossade i tacos & öl och Maria shoppade. Jag shoppade inget men åt en tacos jag med. Kul att bara strosa runt.Jag tror dock att vi hade förväntat oss en jättestor Flea Market, hihi.
På strandpromenadne så gick det båtar och där blev det en tur med en piratbåt, hann och se delfiner när vi satt på båten. Gratis att åka med men man var tvungen att handla något att dricka, det kostade 50:- vad man än drack. Så det var ju såklart dyrare än vanligt men det kan man förstå. Vi fick oss en liten båttur och njöt av det varma vädret.

Summa kardemumma av resan, en grym resa med grymma vänner men hade förväntat mig lite annat av staden.

19 thoughts on “#BLOGGERSGOESTHESSALONIKI DEL 3 By Night

    • Grekland i sig är fint, framförallt öarna men inte Thessaloniki, smutsig stad. Men vi hade det bra ändå 🙂

    • Ja det hade vi verkligen, härligt sällskap. Staden i sig var dock inte jättemkt att ha så får nog besöka Grekland igen så det får visa upp sitt rätta jag. Vill åka dit med dom vit/blå husen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *