Bloggprojekt, vem vill vara med?

Målar naglarna då vi skall på lite fest idag. Då kom jag på en jätterolig idé!  Jag har tidigare pratat på att samla olika kompetenser och sedan göra något kul utav det! Så one, two, three blogworkshop here we come!

För att kunna dra igång detta projektet så söker jag nu efter: 1 fotograf, någon eller några som är grymma på att sminka, någon som är grym på hår osv. Detta kommer bli en win, win för alla medverkande. Är ni intresserade? Skicka mig ett mail!
Vi kommer att befinna oss i Göteborg med omnejd. Plats, datum och så vidare är inte bestämt än, det tycker jag att vi gör ihop!

Låter detta kul? Skicka ett mail till mig på hej@lindamarie.nu

Bloggprojekt, vem vill vara med?

21 thoughts on “Bloggprojekt, vem vill vara med?

    • Åh vad gullig du är! Lite långt för en workshop kanske. Men glöm inte att hålla utkik, vi kommer ju ha lite event framöver;)

  1. Oh låter spännande 😉

    Svar: Jag kan vara rätt gullig ibland 😉 Förr tog jag alla samarbeten jag fick, men nu tänker jag efter en extra gång 🙂 Oh spännande 😉 Skriver till dig direkt i messenger 🙂

    • Ja flera som anmält sig redan såååå himla roligt verkligen! Nu skall pusselbitarna på plats bara. Jamen det är du verkligen en skön böna! Skall snart svara dig på messenger 😉

    • Men eller hur! Ja absolut detta kan bli så himla bra tror jag, det är liksom alla som kommer som gör workshopen till en success 😉 Du har mail.

  2. There are some attention-grabbing closing dates in this article but I don’t know if I see all of them middle to heart. There’s some validity but I’ll take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as well http://hellowh983mm.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *