post

Botox hos Beauty Flow i Trollhättan

[I samarbete med Beauty Flow]

För ett tag sedan berättade jag ju om att jag hade varit på äventyr hos en salong. Jag var nämligen och gjorde botox hos Beauty Flow i Trollhättan.
Jag träffade världens härligaste tjej som heter Emmi som är legitimerad sjuksköterska med certifikat inom estetisk medicin/injektionsbehandlingar och som har flerårig erfarenhet inom detta. Hon gör både fillers och botox.

Fick ett underbart och proffsigt bemötande, kände mig helt trygg. Hon kikade på mig, vi pratade och jag fyllde i en hälsodeklaration sedan satte vi igång. Jag fick botox i pannan och kråksparkarna, jag är så himla nöjd! Vilken skillnad det har blivit! Känner mig så avslappnad och ingen spänningshuvudvärk.
Till helgen skall jag dit på återbesök för att se ifall något behöver korrigeras. Hon tog före bilder och kommer säkerligen att ta efter bilder när jag kommer dit. Skall bli så kul att se!

Min vän Petra var med för att filma så att ni skall få se hur det går till. Det gör inte alls ont, man känner bara ett litet stick. Ta gärna en titt på filmen.

Ni hittar dem även på Facebook samt instagram @beautyflowfillers

Botox hos Beauty Flow i Trollhättan

6 thoughts on “Botox hos Beauty Flow i Trollhättan

  1. Åh vad bra att du är så nöjd 😀
    Svar: Helt rätt lag 😉 Ja ska fixa det direkt snäckan 😀 Så kul 😀 Ja det behövs verkligen ett nytt kapitel i mitt liv 😀 ​

    • Ja det blev bra, nu är man rynkfri 😉 Hihi, dom är ju duktiga men rätt det vette tusan, hehe. Yes såg, tack så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *