post

Botox & Tear Through hos Beautyathome

För ett tag sedan så var jag hos Dr. Arvin på Beautyathome i Trollhättan och gjorde botox för kråksparkarna samt Tear Through behandling (fillers för volymförlust under ögonen). Jag är så nöjd och rekommenderar verkligen Dr.Arvin.

Dr. Arvin är legitimerad läkare och har många års erfarenhet inom vården och är även certifierad estetisk behandlare. Detta gör att man känner sig extra lugn & trygg i hans händer. För mig är detta extra viktigt, att veta att man är hos någon som kan sin sak och inte bara kör “löpande band” principen. Man blir oerhört proffsigt bemött med ett samtal där man pratar igenom vad man önskar och han kommer även med input och gör en mätning av ansiktet för att man skall eftersträva så naturligt resultat som möjligt.

Något som också är unikt för Beauty At Home är att dom också utför behandling i hemmet, varför inte ha en tjejkväll? Vill man hellre åka till salongen så finns den att hitta i Trollhättan.

Vad utför dom då för behandlingar? Det är fillers, trådlyft, botox, belkyra, microneedling, åderbråck, kärlspindlar och det finns även behandlingar för män såklart. Det jag vill göra härnäst är en Boozter Cocktail – “Genom detta tillägg injicerar vi, innan vi påbörjar microneedling, koncentrerad hyaluronsyran under huden. Detta ger en extra boost till huden & ger ett klart bättre resultat vid behandlingen”.

Gör det ont? Jag har gjort botox hos andra och måste säga att nu när jag gjorde hos Dr.Arvin så kändes det minimalt. Ett litet stick känner man (knappt) inget mer. Så nej det gör inte så värst ont. Personligen så undviker jag att titta på sprutorna.

Rekommenderar ett besök på den nylanserade hemsidan, där finns en grymt bra blogg med massa “bra att veta information”. Sedan finns det också en chatt så poppar det upp frågor som man undrar över så är det bara att ställa frågan i chatten, så får man svar. HUR bra som helst och så lättillgängligt!

14 thoughts on “Botox & Tear Through hos Beautyathome

  1. Men wow vilken skillnad!
    Sv: haha kanske är så att folk som gillar jul dras till folk som gillar jul och tvärt om 😉 Så spännande! Ni kommer att älska det!
    Har tagit så många “vanliga” porträtt i olika miljöer på sistonde så ville göra något mer kreativt denna gång, blir så uttråkad av mina egna bilder annars. Ville ha något mer lekfullt i bilderna. 😊

    • Ja det blev det verkligen!! Jag är så nöjd! Haha jaa så kan det ju mycket möjligt vara iofs 🙂 Tyckte det var ett grymt bra påhitt på bilderna, för den lättade upp lite och får begrundaren av fotot att tänka till lite extra. Ett extra varför? Bra jobbat!

  2. Men guuuu vad bra det blev!!! Alltså VERKLIGEN helt otroligt! Och så naturligt resultatet blev!! =) Kram <3

    • TACK fina Matilda. Jag är jättenöjd! Ja Dr. Arvin eftersträvar naturliga resultat vilket jag tycker är så bra! För det kan ju lätt gå överstyr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *