post

Bounce eventet i Göteborg, vilken succé!

Igår så hade vi på LM Event eventet på Bounce, både i Göteborg och Malmö. Jag höll i det i Göteborg medans Katja & Anna höll i eventet i Malmö. Jag var också med och hoppade, kan lova att jag har träningsvärk idag. När vi anlände så fick vi strumpor och armband tilldelade oss. Innan passet satte igång så började vi med att testa på lite olika trampoliner och studsmattor och instruktörerna Lukas och Katharina visade oss lite tips och trix. Vi blev ett härligt gäng tjejer i Göteborg däribland Annika Sjöö. Det blev många härliga skratt och tillrop!

När alla kommit på plats så satte vi igång med passet som vi var där för: 45 minuters BounceFit pass med fokus på olika muskelgrupper som armar, ben, mage samt kondition på studsmatta. OJ! Vilket drag, vilken kämparglöd, vilken känsla! Vi var genomsvettiga och ganska så möra efter passet. Men det var KUL och träningen blev ändå lätt trots att det var jobbigt. Efter passet så varvade vi ned med stretching och lite juice och snacks.

Vi hade en grym fotograf på plats som heter Therese som både fotade, hoppade, ammade sin 7 månaders son. Tack för alla fina bilder! Många härliga moment som fångades!

10 thoughts on “Bounce eventet i Göteborg, vilken succé!

    • Ja så är det ju ibland, rekommenderar verkligen ett besök dit ifall du aldrig varit där. Men vi ses nog snart ändå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *