post

Bubbly Friday, is a Happy Friday

Bubbly Friday, is a Happy Friday! Håller ni inte med? Efter en vecka med en helvetes förkylning så skall det bli skönt med helg! Har ändå varit hyffsat lätt att jobba när man väl kommit igång. Lite värktabletter så har det funkat bra! Middagen igår var så trevlig, vi diskuterade allt mellan himmel och jord och jag kunde givetvis inte hålla mig så jag var tvungen att fråga om hur situationen med Trumph var.

Måste också berätta för er att den planerade workshopen blir en kombinerad variant. Kommer bli bra. Mer om detta i ett senare inlägg.
Nu tänker jag ta helg! 1 vecka kvar till Grekland och på måndag drar projektet- Uddevalla Världen Runt igång! Kommer köra järnet! Måste ju vinna!

Har ni smakat på Pink Platino? Idag var första gången för mig, trodde inte jag skulle gilla det. Gillar inte sött bubbel. Men detta var inte så sött, perfekt. Tummen upp!

Bubbly Friday everyone!

Bubbly Friday, is a Happy Friday

16 thoughts on “Bubbly Friday, is a Happy Friday

  • Ja detta blir en kombinerad variant med event, så det kan ju bli spännande! Ja det var faktiskt gott, jag var tveksam till det till en början. Men det var ju super!

  • Hihihi, ja det blir en kombinerad variant med event. Så detta kan bli kul! Jaaa lite till får du hålla dig vill ha alla pusselbitarna på plats nu innan jag går ut med inbjudan 😉

  • Ah okej, kanske får testa det också då. Gillade inte det andra blå vinet jag testade (eller ja det får ju ej kallas vin) står inte ens på vin hyllan. Yes nu är vi igång!

 1. Förkylningar är inte alls kul skönt att du mår bättre..
  Nyfiken på ditt nya projekt med workshops.
  Ja det skulle vara roligt att ses något när du kommer till Stockholm.

  Ha nu en fin helg. Kram Kamilla

  • Japp det börjar gå åt det bättre hållet nu. Så himla skönt för på torsdag så åker ju jag till Grekland! Ja det skall bli en event workshop är tanken. Absolut det får vi försöka göra ifall tid finns över!

   Stor kram finaste du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *