CHILL OUT Chardonnay

[Pressutskick]

Vinet löste måltiden på tjejkvällen på fredag blir det ugnsrostad kyckling med rotgrönsaker. Jag gillar friska viner och detta är just det, likaså jag gillar verkligen deras rosé. Båda tycker jag passar till vad som helst. Ett bra sällskapsvin helt enkelt.
CHILL OUT Chardonnay Australia är en smakfull medlem av den omåttligt populära CHILL OUT-familjen, som består av noggrant utvalda viner från kvalitativa vingårdar runt om i världen.

CHILL OUT Chardonnay
Take it chill

CHILL OUT Chardonnay Australia är gjort på druvan Chardonnay som har skördas nattetid i sydöstra Australien. Nattskörden gör att druvorna hålls svalare och därmed får man ett vin som blir friskare och fruktigare i karaktären. Efter försiktig pressning klarnas musten före jäsningen, som i huvudsak äger rum på rostfria cisterner. Som en krydda tillsätts även en mindre del vin som har tydlig karaktär av ek. har en stor, frisk, fruktig doft med inslag av citrus och tropiska frukter. Medelfylligt och smakrikt med en mjuk och frisk smak av citrus, honung samt viss smörighet.

Det vita vinet har en stor, frisk, fruktig doft med inslag av citrus samt tropiska frukter och passar bra till lätta och opretentiösa måltider med ljust kött, grillad fisk och sallader. Det är medelfylligt och smakrikt med en mjuk och frisk smak av citrus, honung samt viss smörighet.
6 thoughts on “CHILL OUT Chardonnay

  1. gillar mousserade viner . vita rosa mm dock inte röda
    men alltid bra me lite tips

    är allt bra med sonen o kärleken ? har ju undrat var du är
    vill alltid synas mera men ja kan inget sånt där
    kramar o fin onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *