Coming back with 2.0

Har varit borta alldeles för länge nu och har funderat ett tag på detta med bloggandet. Det är roligt och jag har hållt på alldeles för länge bara för att skita i det, sen november 2007 för att vara exakt.

Bloggen kommer att komma i helt nytt utseende och mer nischad. Äntligen har jag bestämt mig och vet ungefär hur jag vill ha det och med lite proffshjälp så kan det ju inte gå fel? Eller hur? Hoppas ni vill stanna kvar och vara med mig på min resa?

Steg 1 är att fota en ny header som matchar “det nya”. Så jag får helt enkelt börja rodda i detta nu, haha.

Coming back with 2.0

11 thoughts on “Coming back with 2.0

  1. ångrar redan för några år sen en “proffss” med data sa han kunde ge mej lite mera på sökoptimering mm vvva det heter så ja syns bättre .. alltså dum som man e fattade ja inte det då men nu tänk va skoj det varit med lite mera i vartfall

    väläkommen me ditt nya <3 kram

    • Söt du är! Tack för att du håller ut! Livet kommer liksom emellan…Du får hålla ut lite till goding! Jag kommer tillbaka!

  2. ja men va skoj . man vill väl alltid den ska synas lite mera så synd ja inte tog chansen då en arbetskollega super duktig inom it skulle hjälpa mej bli mer synlig . suck så synd men lycka till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *