post

Dags för julpynt & min julkalender!

Herregud det är redan första advent på söndag. Det kom fort, var inte riktigt beredd på det. Så nu blir det julpyntande här hemma i helgen! Många har redan börjat sätta upp julbelysningen ute. Ja, det var ju “det lilla” projektet med på typ över 100 m julbelysning till trädgården. Får se hur det löser sig.

MEN vill ju avslöja en annan rolig sak för er!!!! Jag kommer att köra en adventskalender på min instagram i år! Jag kommer att ha 4 luckor totalt på första, andra, tredje och fjärde advent. Så in & följ mig på instagram @lindamarie.nu om ni inte redan gör det, så att ni inte missar mina fina luckor jag kommer att ha!

26 thoughts on “Dags för julpynt & min julkalender!

  1. Vad roligt med adventstävlingar? pallade ej iår själv så ska vara med på andras istället haha, men någon tävling blir det hos mig.
    Ha det fint fina❤️

  2. Jag är tvärtom sååååå jävla beredd, har räknat ner till advent! Fast det är klart, det är enkelt att fixa julbelysning på en liten balkong 😀

    • Ah gud jäklar vad många är pepp på första advent alltså. hihi jag gillar ju inte direkt julen men såklart det är mysigt med lite pynt givetvis 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *