post

Day Off – I´m feeling great!

Idag har vi varit lediga på grund av studiedag på både fritids och skola. Vilken underbar dag vi har haft! Vilket underbart väder vi har haft, vilket ljus! Man mår bara sådär bra och får massor med energi! Day Off – I´m feeling great!

Idag så har jag jobbat lite hemifrån samt att jag och Alfred har varit på polisen och fixat nya pass inför vår kommande Dubai resa. Sedan gick vi och lunchade på Cyrano som har dom absolut godaste stenungsbakade pizzorna. Efter det så åkte vi och shoppade en pokémon pärm att förvara korten i.

Jag hann också med att korta ner min länk på min nya fina Michael Kors klocka från Åkströms.se. Har även tagit lite bilder på klockan, så mer om detta i ett annat inlägg.
Sedan när vi kom hem så väntade ett annat helt underbart paket. Psssst det är något till resan. Hihi ni är väl inte nyfikna nu?

22 thoughts on “Day Off – I´m feeling great!

  • Ja det är ju ett litet tag kvar till resan men det går fort dit förhoppningsvis! Skall bli underbart! Ja, tänk vad det kan göra gott med en extra ledig dag!

 1. Skönt med en ledig dag, perfekt med mys 🙂 SV: ja det är alltid en höjdare 😀 sambon jobbar ju skift så de helger han är hemma är guldvärda =)

  • Ja det gjorde gott med en extra ledig dag. Så vi passade på 😉 Åh det förstår jag att då blir det lite extra kvalitetstid för er.

  • Ja, härligt att få en extra dag ledigt faktiskt. Behövde nog det. Åh ingen gul tröja än men det kommer 😉

 2. Lancome – la nuit tresor sådär typ heter väl parfymen oxå men detta va en dusch tål luktar underbart ! ja som aldrig kommer ihåg sånt där 🙂
  men åhh ska ni resa så mysigt <3

  • Ah, den luktar nog gott ja. har för mig att jag luktat på den. Japp vi skall resa till Dubai, skall bli helt underbart!

  • Ja vi hade en helt fantastiskt ledig dag, vi behövde det! Matildaaaaaa finaste du, du skämemr bort mig med dina kommentarer. Detsamma till dig, med andra ord,skall du säga, fina du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *