post

De fantastiska företagarna på minglet i Malmö

Vi är så fantastiskt nöjda med de företagare som ställde ut på vårt Influencermingel! De var otroligt serviceminded, goa, glada och gjorde det där lilla extra för att influencerna skulle få ut det där lilla extra!

Salong Karisma
Petra var på plats och hade brynskola! Alla som ville (och vågade) fick sina bryn vaxade, färgade och stylade. Petra är så otroligt duktig och är den enda tjejen som får fixa mina bryn hemma i Helsingborg. Kan varmt rekommendera hennes salong. De höll även i en tävling på plats där det gällde att fota den man tyckte hade snyggaste brynen på plats. Vet att folk var supernöjda när de lämnade stolen.

Bruns frisörer
Var på plats och stylade folk i håret och berättade om deras handgjorda produkter. Alla på minglet fick med sig fullsize schampo och balsam efter sin egen hårtyp. Produkterna är ekologiska och därför bra både för dig och för vår planet. Tjejerna på plats var så himla goa och jag hoppas på att få träffa dem igen.

Sparadiset
Dessa godingar representerade Sparadiset som finns både i Malmö och Stockholm. De hade byggt upp värsta mysiga spahörnan med kuddar, mysbelysning och tyger. Med deras härliga energi och starka nypor gav de deltagarna en härlig nackmassage och berättade om sina behandlingar.

Eucerin
Härliga Annika från Eucerin var på plats och pratade solskydd. Så himla viktigt att lära sig mer om. Alla fick även varsin jättefin goodiebag med solprodukter.

Topvisible
Proffsiga Anna från Topvisible var på plats och pratade marknadsföring via Instagram. Det var otroligt bra tips och och jag tror många fick en ny glöd och nya idéer hur de ska använda sina sociala medier.

Zebra/Sixty Days
Fina Josefine som jobbar på Zebra i Helsingborg var på plats och visade upp deras snygga kläder samt deras otroligt populära posters. Deltagarna hade även möjlighet att få med sig en av poster hem, otroligt uppskattat.

6 thoughts on “De fantastiska företagarna på minglet i Malmö

    • Ja vi hade en kanondag och en kanonkväll. Kul att träffa alla härliga företagare & influencers.

    • Ja dom var verkligen grymma och dom kompletterade eventet så oerhört bra! Hade inte blivit lika bra utan dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *