post

Den allergiska reaktionen har lagt sig och lite blogwork

Åh nu är det nästan helt borta, reaktionen han fick verkar ha lagt sig nu. Undrar vad det var? Förmodligen fodret. Nu byter vi aldrig igen.
Jag har åkt på en rejäl förkylning så jag låg i sängen hela lördagen, känns mycket bättre nu. Äntligen någon gång kan man få vila sig frisk! Idag är Alfred på simskola, jag är hemma och tar det lugnt. Imorgon är det jag som följer med honom till fotbollen. Det väntar en hektisk vecka på jobbet. Så jag får ta tjuren vid hornen bara och köra.
Eventet den 4/11 närmar sig med stormsteg. Skall bli kul att träffa alla, det är 37 anmälda till eventet. Vojne, vojne!

Jag har fått hem så fina produkter som jag har fotat, mer om detta i ett annat inlägg. Regnet öser ned, kaffet är slut och jag är förkyld, underbart!

Denna veckan kommer som sagt att vara körig, så ikväll så måste jag sätta mig ned och “planera” veckans inlägg. Vilket jag faktiskt aldrig gör annars. Jag är alldeles för spontan för det och gillar att blogga om det som faller mig in.
Jag tror att många av er därute är duktiga på ert “blogwork” Berätta hur gör ni?

Den allergiska reaktionen har lagt sig och lite blogwork

One thought on “Den allergiska reaktionen har lagt sig och lite blogwork

  1. Vad roligt med event IGEN. Blir det något mer efter jul får DU meddela. Vore kul att ” catcha upp framöver”. Sense är helt ok klubb i Sthlm. Det finns så många ställen men jag gillar Cafe Opera också, klassiker. Ha en superduper fin söndag söta du/ Johanna xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *