post

Denna underbara helg!

Full fart hela helgen som ni säkert sett på instagram? Ni som inte följer mig där gör gärna det @lindamarie.nu. Vilket väder! Blev till och med premiärdopp för mig. Helgen har bestått av bad, strand, en hejdundrande 30-års fest och idag fick Alfred testa gokart för första gången! Han var verkligen jätteduktig! Han har ju sin jeep som han kör med så han hade koll på läget. Han tyckte det var jätteroligt såklart!

Vi byter också tak på huset och en del gör vi ju själva, målning och lite annat. Det finns att göra om man säger så! Ikväll skall jag sätta mig och kika på lite upplevelser i Dubai och boka så att man har det gjort.

8 thoughts on “Denna underbara helg!

    • Hihi ja det var kallt men det var så sjukt långgrunt så det gick allt an, hehe. Trodde dock aldrig att jag skulle göra det!

  1. vill inte bada för kallt . brr
    men va mysigt ni verar ha haft o så himla söt stor kille o köra Då ÄR man stor =)

    kramiz fina

    • Nä hihi jag drog mig allt för att doppa mig även att det var långgrunt men kunde Alfred så kunde jag, kunde ju inte vara sämre än han. Ja gud man måste ha fyllt 7 för att börja köra och det gjorde han i mars, så detta var TOTAL lycka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *