post

Dessa fantastiska solnedgångar vi har!

WOW! Dessa fantastiska sommarkvällar och dessa fantastiska solnedgångar vi har! Så himla skönt att ha lite att minnas tillbaka till när höst & vintern kommer. Man kan inte annat än njuta av livet och denna härliga sommar! Den är verkligen perfekt på alla sina sätt.

Idag har vi varit ute med båten, slängde i ankare och badade från båten allihopa. Det bästa för herregud vad båtar det var överallt. I Sveriges enda riktiga fjord som vi bor vid så har vi 22 grader i havet, helt okej. Gullmarsfjorden är riktigt djup, högsta uppmätta är 118 meter.

Gör ni något annat än badar dessa varma dagar?

14 thoughts on “Dessa fantastiska solnedgångar vi har!

    • Ja eller hur, visst är det härligt i havet nu och Gullmarsfjorden som annars brukar vara kall är nu 22 grader 🙂

  1. Så härliga bilder och förstår att alla badar! 🙂 Pinsamt och säga att jag inte har hunnit bada i år än, men jag jobbar ju non-stop och har ingen ledighet så det blir så tyvärr. 😉

    • Ja mycket bad blir det. Åh nej din stackare, jobba hela denna fina sommaren, hoppas du har hunnit njuta något i alla fall.

  2. Vilka härliga bilder!! Jag älskar solnedgångar! Har badat en del i år, men är en liten badkruka så det måste vara ganska “varmt” i vattnet 😀

    • Tack så himla mycket! Det var en fantastisk solnedgång! Ja samma här har blivit lite badkruka men kombinationen med denna hetta gör att 22 grader svalkar och inte känns så farligt.

    • Tack snälla, vi har verkligen en helt fantastiskt sommar! Så sommaren -18 kommer man verkligen att komma ihåg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *