post

Dessa gubbar “i sin bästa ålder”! Lugna ner er!

Nära oss har vi ett jättemysigt ställe att cykla ned till för att bada, bra strand, långgrunt, bra botten, studsmatta i vattnet. Perfekt för barnfamiljer.  Detta ligger vid en stor camping som vi har här. Enda nackdelen då är väl campinggästerna, eller ja dessa gubbar “i sin bästa ålder” tror dom i alla fall uppenbarligen!

En klunga med lite över 10 personer kanske och jäklar vad gubbarna i sällskapet höll låda, svor, pratade högt och var allmänt glada & käcka (trodde dom). Damerna i sällskapet var inte lika högljudda men dessa gubbar vred på musiken, svängde på höfterna och magarna och ropade den ena och det andra till varandra i riktig “gubb jargong” Öh Klasse kommer du ihåg den här låten! Jävlar vad bra! Så vred dom på och spelade för hela badplatsen mer eller mindre. Inte en tanke på att alla “vi andra” kanske inte ville höra deras musik. Antar att dom fått i sig lite förfriskningar också. Sen kom det en liten tornado och alla saker flög runt överallt och dom sprang runt som yra höns, haha jag trodde jag skulle dö av skratt! Detta var dagens spektakel!

Alltså jisses, när man går till stranden så kanske man går dit för att koppla av lite eller ha en härlig stund inte lyssna på dessa dårar! Nackdelen med att bo där “sommargästerna kommer” Egentligen ville jag skriva något annat här, men lägger band på mig,hehe. Resten kan ni nog lista ut själva,hehe. Trots detta så var det en trevlig stranddag med underhållning.

Ja dessa gubbar alltså, dom är riktiga “attention seekers” Låter mest, syns mest, skrattar högst. Dom har säkerligen roligt åt och med varandra, men alla kanske inte vill ta del av detta spektakel alla gånger. Alfred tyckte det var rena teatern och undrade varför dom i varannan mening sade svärord.

 

12 thoughts on “Dessa gubbar “i sin bästa ålder”! Lugna ner er!

  1. Åh så tråkigt med dessa gubbar!! Vi har campat under veckan på Öland och har inte råkat ut för dem som tur är!
    Så härligt att ni har så nära till en bra badplats! ?

    • Ja hehe, lite tröttsamt varför måste man vara helt galet högljudd liksom? Ja vi har en helt underbar badplats här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *