Det är jag Boston, utbrytarkungen! Ingen lurar mig!

Varför ska jag vara inne när min mamma är ute?!  Hon trodde hon var smart när hon satte upp ett galler för balkongdörren på baksidan, för att kunna vädra ut mina fisar från sovrummet utan att jag ska rymma. Droppen var nu när hon väljer att ha balkongdörren öppen för att hon ska ut på baksidan för att sola. Det kan hon glömma! Sagt o gjort, jag tog mig över gallret och ut till henne.

Så nu ligger jag här och surar och stirrar på henne, tror ni hon fattar vinken?!
Tramskärringen säger att hon bloggar också!

Hälsningar från utbrytarkungen // Boston The Frenchie, peace out.
Det är jag Boston, utbrytarkungen! Ingen lurar mig! I will be back!

Det är jag Boston, utbrytakungen

20 thoughts on “Det är jag Boston, utbrytarkungen! Ingen lurar mig!

    • Ja, haha har aldrig lyckats se när han kommer sig över. Har försökt smyga mig på han, men det fungerar icke,haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *