post

Det här med ångest över att åldras!

Igår så fyllde jag hela 36 år, helt galet, vart tar tiden vägen? Stort tack för alla gratulationer man fått på FB, instagram, sms ja typ överallt.
Jag var nyss 25 för tusan! Livet står framför en härlig förändring dock och får anamma det och glömma åldern. Fick så många visa ord på min instagram igår efter att jag har skrivit att det inte är något att fira. Varje ord stämmer ju man skall glädjas åt sin födelsedag istället vara tacksam att man faktiskt lever! Fortsättningsvis så lovar jag att ändra min inställning till min födelsedag, trots att jag faktiskt fortfarande vill vara 25.

Jag fick kommentarer som: 
– Klart man skall fira att man överlevt ytterligare ett år!
– Fira inte att du blir äldre, fira att du är född och finns!
– Klart man skall fira att man blir äldre, alternativet är ju inte så jäkla tilltalande.

Älskar er alla underbara därute! Tack för att NI finns!

I söndags så bjöd min kära pappa på god födelsedagsmiddag och fina rosor. Samt att han lagade knappen på min toastol 😉
Sedan fick jag en helt otrolig födelsedagspresent av en fantastisk person. Så genomtänkt och med sån kärlek och omtanke så jag blev alldeles tårögd. På lördag blir det ett litet äventyr för mig.

18 thoughts on “Det här med ångest över att åldras!

 1. Grattis i efterskott! 🙂

  Åldern har jag aldrig haft problem med, tack och lov! 🙂

  Jag har ångest sedan ´tidigare och ätit medicin på daglig basis mot det, men sluta i somras, då jag kände jag klara mig utan. Dumt nog 🙂 Nu är det tufft när livet ändrats (även om det mitt val och lämna), så är ensamheten grymt jobbig. Men jag vänjer mig och ta till medicinen igen för må bra igen, så snart är jag på benen igen =) Tack för peppen, det skall jag ha i minnet! =) kramar

  • Åh tack fina Johanna! Nä vad skönt ibland kommer det över mig det här med åldern, haha. Jisses tiden går alldeles för fort! Aja nu kommer det ju att lösa sig för dig skall du se. Ja ensamhet är alltid ensamhet, det är en förändring och framförallt när man också har barn.

  • Tack snälla du för grattandet. Ja, men så är det hihi. Jag gillar inte högtider & inte att fylla år typ 🙂

 2. Grattis i efterskott fina du! Allt för länge sedan vi sågs nu. Och de var verkligen kloka kommentarer du fick och visst man behöver inte fira stort men klart som tusan man ska vara tacksam över att man lever och att man lagt ett år av erfarenheter till sitt liv

  • Tack fina Maria. Ja, jösses det var längesedan nu. Vi måste ses snart. Hoppas du kan få lite tid över någon dag i allt härligt bebisgos 😉 Ja man skall verkligen vara tacksam över livet.

 3. Underbart! Jag tycker det är coolt att bli äldre, så än har jag ingen åldersnoja haha (som några av mina vänner har).

  Svar: Nej vi bodde inte tillsammans utan han bodde i Luleå vilket gjorde att vi hade distansförhållande. Det var tufft i början efter att vi hade gjort slut men nu mår jag superduperbra 🙂 Dock har jag inte hittat någon ny än, men jag tänker att det kommer när det är meningen att det ska hända! <3

  • Ah men härlig inställning av dig gällande åldern! Kan tänka det, men skönt att du mår bra nu. Exakt det händer när det är meningen att det skall hända.

 4. jag tycker att tiden går så läskigt fort ibland, känns som jag var 19 år igår och idag är jag 25. Har ingen ångest över åldern (än) men tycker det är jobbigt att de går så fort känns som att tåg som åker förbi stationen och man hinner inte med typ 🙂

  • Men så är det, livet går alldeles för fort, man hänger inte med riktigt. Hur blev jag såhär “gammal” liksom på så kort tid. Just åldern kanske inte är sååå farlig men det är läskigt när det känns som att det går i ultrarapid!

 5. Grattis igen finis <3
  ja i år blir ja hela 50 gud gamal tant men njae inget att oja sej över o kommer inte fira något specielt heller
  roligt lite ndå o bli liite uppvaktad me ja en fin blomma kanske

  fin morgondag raring kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *