post

Det här med att klara sig själv med ett hus

I helgen så stod projekt göra rent spabad på schemat! Det innebär att man måste plocka ur filtren göra dem rena, hälla på ett medel rörrens som gör rent systemet. Sedan följa instruktionerna med allt vad det innebär. Koppla i den dränkbara pumpen, förlängningskablar, slangar och börja tömma spabadet. När allt detta var gjort återstod att torka rent spabadet. Sedan fylla på med vatten igen. Eftersom jag har egen brunn så får jag fylla på i omgångar för att inte göra slut på allt vatten.

Ja, med detta ville jag komma: Att för ett tag sedan så trodde jag aldrig att jag skulle klara detta själv för att man har varit så van att någon annan gjort “dom där sysslorna”. MEN det handlar om att tro på sig själv och ge sig tusan på att man klarar det, sagt & gjort. Nu är det snart klart! Man klarar mer än vad man tror! Jag är stolt över mig själv!

 

28 thoughts on “Det här med att klara sig själv med ett hus

  • Ja det är ett litet projekt att rengöra spabadet, särskilt när man skall byta vatten. Japp och det gjorde jag samt lite jävlar anamma 😉

 1. Ja det är pyssel med att bara rengöra vårt spabadkar inomhus. Så att ditt är krångligare ser jag. Men den som vill kan. Det är ju först när man hamnar i de svåra situationerna som man upptäcker hur jäkla bra man är. You go girl!!!

  • Ja det är ett litet meck att rengöra, tur att vattnet bara skall bytas 3-4 gånger/år. Sedan är det filterrengöring som gäller. JA! Exakt den som vill kan och så stolt jag blev! Fina du, tack för peppen!

  • Ja, det är helt underbart med spabad och det är ett litet projekt att göra rent det, tur man inte behöver göra det så ofta..

  • Ja, det är ju viktigt att tro på sig själv men ibland så blir man ju lite osäker och tvivlar på sig själv. Nog lätt hänt efter ett 13-årigt förhållande :/

  • Tack snälla, känns gött att ha gjort rent det nu och det var inte så farligt som jag föreställt mig i mitt huvud, hihi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *