post

Det kommer att bli en händelserik vår!

Det känns som att man går lite i dvala på vintern, i alla fall jag. Behöver vår nu! Men det jobbas på en del event framöver, så får vi se ifall något extra dyker upp. Men vi har en stor grej på gång med LM Event ⇐ Så har ni inte anmält er till nätverket gör det nu! Är ni med i vårt nätverk så är man först med att veta ifall något kul är på gång!
Till helgen så skall vi också avslöja en annan rolig nyhet, tror verkligen detta kommer bli skitbra! Vi har nämligen fått lite förstärkning! Så kul! Nu kan vi säga att vi täcker upp de största delarna av Sverige.

Sedan till något annat jag har ett sminkmärke som är No.1 för mig och det är BareMinerals! Älskar detta märket framförallt deras Foundation Complexion Rescue (Nr 2 i bild). Denna använder jag dagligen och har aldrig använt en foundation som ger så naturligt resultat! Det är foundation/färgad dagcreme och en BB/CC kräm.
Lite dyr men den är värd varje krona och håller länge. Ser nu att dom har bra pris på den! Min är snart slut!

This post contains adlinks from Adviral

1. Smoothing face brush / 2. Complexion rescue / 3. Foundation / 4. Bronzer / 5. Blooming blush brush / 6. BUS / 7. Concealer

24 thoughts on “Det kommer att bli en händelserik vår!

  • Japp, vi planerar en del framöver! Hoppas alla planer går åt det hållet vi vill med. Japp förstärkningen kommer bli grym!

  • Ja jisses så stor han är nu. – Mamma, jag är faktiskt en stor pojk nu, jag klarar detta.
   Ja vi jobbar på för fullt för att fixa lite event såklart;)

 1. Jag tycker så mycket om våra årstider och allt de för med sig. Jag har inga problem med höst/vintern och mörkret osv, men nu känner jag verkligen att jag längtar efter våren 🙂 Har inte alls varit lika glad och sprallig det senaste och tänker att det kanske har samband. Så heja våren 😀
  SV: Det var supergott verkligen, hade laddat upp så för att äta godiset hihi 😉 Ha en fin lördag!

 2. Pingback: Vi välkomnar vårt nytillskott i Helsingborg!

 3. Pingback: Vi välkomnar vårt nytillskott i Helsingborg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *