post

Det var längesedan jag tipsade om Netflix serier

Som rubriken lyder: Det var längesedan jag tipsade om Netflix serier. Som ni säkert förstått så är jag en sucker för Netflix och hittar ständigt nya spännande serier som man givetvis fastnar för. Förutom att vi nu har börjat titta på HBO´s Westworld ⇐ som jag skrev om tidigare.  Skruvad men bra!

Vilka Netflix serier tittar ni på? Tipsa gärna i kommentaren eller skriv ett inlägg vettja! Här kommer mina tips! Dessa är riktigt bra! Sedan finns det dem man väntar på skall komma med ny säsong som Outlander, Nymphs, Jessica Jones m.fl

Dessa tittar jag på nu:

 

9 thoughts on “Det var längesedan jag tipsade om Netflix serier

  1. ÄLSKA Lucifer!! Bästa ju! Och tack för tipsen! Ser fram emot att sista tentorna är skrivna så jag kan chilla och ta mig an en ny serie =)) Kram finaste <33

    • Hm nä det är inte gratis man kan prova 1 månad gratis, men vi har ju det på vår smart tv så det dras från vårt konto.

  2. Gött. Bra tips! Jag har suttit och klickat rundor hela veckan utan att hitta något vettigt. Kan säkert ge dig en hel lista vad du INTE ska se ;). Men jag kan rekommendera Blacklist och Designated Survivor (iaf föredra säsongen sen blev den sådär).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *