post

Dinnertime med restaurangtips & fikatime

Igår efter jobbet begav vi oss ut till Hunnebostrand för att käka på det grymma matstället Bella Gästis. Ligger precis vid vattnet och har fantastiskt goda pizzor! Vill man så kan man gå en härlig promenad längs vattnet efter maten och titta på alla skulpturerna som finns. Har ni inte varit i Hunnebo så rekommenderar jag ett besök dit.

Imorse så hade Alfred simträning, han var super duktig. Efteråt så behövde vi göra ett par ärenden på Torp köpcentrum så vi passade på att ta en gofika på Espresso House efteråt. Inte helt fel kan jag lova.

Hoppas ni har en fin lördag 

16 thoughts on “Dinnertime med restaurangtips & fikatime

  • Ja så mysigt & uppskattat av Alfred med. Nä herrejisses jag var mätt i flera timmar efter den. Alfred tog blåbärspaj med vaniljsås eller ja tvärtom kanske man skall säga.

  • Ja det är supermysigt faktiskt, värt ett besök ifall du är i krokarna någon gång. Ja han är så duktig våran kille 🙂 Stolt mamma.

 1. Jag ÄLSKAR Bella Gästis!
  Vi höll till och med på att köpa en sommarstuga precis bredvid restaurangen för ett tag sedan! 🙂
  Deras musslor…

 2. Jisses så roligt…Roberts och min första semester var en tur runt i Sverige ett par veckor. Första stoppet blev Hunnebostrand där vi stannade ett par dagar och åt middag och drack öl på just Bella Gästis. Minns att trubaduren inte kunde så många texter så han sjöng Raj raj genom flera låtar.

  Härliga bilder från eventen på Bounce.
  Kram på dig.

  • Ja så mysigt med god mat och fika. Ah kul att ni har varit på Bella Gästis, haha tur vi slapp trubadur nu när vi var där då 🙂 Bounce eventet var riktigt lyckat, vi hade det så roligt men ack vilken träningsvärk man har idag!

  • Alfred tog vaniljsås med blåbärspaj. Jag tog caramel cheesecake, mätt i en halv dag efter den kaloribomben. Men det studsade jag bort på vårt Bounce event igår, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *